FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu SUV-ul mic bazat pe Chevrolet Aveo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.03.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, o nouă galerie de imagini spion cu SUV-ul bazat pe Chevrolet Aveo. Potrivit unor surse, acesta va fi vândut şi sub sigla Opel.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu SUV-ul bazat pe Chevrolet Aveo. De data aceasta, prototipul a fost surprins în partea de nord a Suediei în timp ce era testat de inginerii GM. Rivalii lor de la Ford testează deja un SUV bazat pe Fiesta, iar noua creaţie a concernului General Motors ar fi replica punctuală la respectivul model. Desigur, SUV-ul bazat pe Aveo/Sonic are şi alţi rivali, unii dintre ei fiind deja introduşi în producţie.

În comparaţie cu Aveo, SUV-ul bazat pe acesta este construit pe o platformă cu un ampatament mărit. Aşadar, modelul de serie se va mândri cu un nivel bun de spaţiu pentru ocupanţi şi bagajele acestora. Pentru moment, nu există informaţii despre existenţa unui sistem de tracţiune integrală, dar din moment ce noul model se vrea a fi fratele mai mic al lui Captiva este foarte probabil ca versiunile superioare de echipare să beneficieze de un asemenea sistem. Noul SUV al celor de la General Motors este dezvoltat de centrul de Cercetare şi Dezvoltare din Coreea de Sud, aceeaşi divizie care a realizat modelele Cruze şi Beat.

Pe lângă varianta Chevrolet a acestui model, noul SUV de segment B va fi vândut şi sub sigla Opel. Aşadar, în timp ce Antara şi Captiva sunt "înrudiţi prin platformă" dar diferă din punct de vedere estetic, aceeaşi strategie de marketing va fi aplicată şi pentru fraţii lor mai mici.

Gama de motorizări va fi compusă atât din motoare diesel, cât şi din propulsoare otto, iar acestea ar trebui să se remarce în segment prin eficienţă şi elasticitate.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (1)

  • ****
    eu zic k e bazat pe chevrolet orlando nu aveo
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru