Chevrolet Amp concept vine la Detroit în 2011

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.12.2010
Chevrolet va prezenta conceptul unui monovolum cu tren de propulsie electric la Detroit. Acesta s-ar putea numi Amp şi este strâns legat de conceptul MPV5 prezentat la Beijing.

Chevrolet ar putea realiza o versiune de producţie a conceptului MPV5. Modelul va beneficia de platforma lui Volt, care va reduce costurile de producţie ale ambelor modele şi va avea un efect pozitiv asupra costurilor şi perioadei de dezvoltarea a viitorului monovolum. Conceptul respectivului model va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit din această iarnă, dar sunt şanse mari ca exponatul să fie extrem de apropiat de MPV5 Concept prezentat la Salonul Auto de la Beijing în aprilie.

Noul monovolum de la Chevrolet s-ar putea numi Amp. În luna octombrie a anului trecut, cei de la General Motors au înregistrat numele Amp şi Sonic. De asemenea, cei de la GM au înregistrat şi domeniiile ChevyAmp.com, ChevroletAmp.com, ChevroletAmp.net şi ChevyAmp.net. Odată cu înregistrarea domeniilor respective, putem spune că zvonurile legate de interzicerea utilizării denumirii Chevy în cadrul concernului GM au fost cel puţin exagerate.

În ceea ce priveşte aspectul viitorului monovolum, sunt şanse ca acesta să aibă o parte frontală modificată. Schimbările ar fi operate la nivelul prizelor de aer din partea frontală, care nu ar mai fi necesare în cazul unui tren de propulsie preluat de la Volt şi ar trebui astupate pentru a mări coeficientul aerodinamic.

Via | Auto-Buzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru