Detroit

Miercuri, 27 Iulie 2022 | General

Viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în septembrie, la Salonul Auto de la Detroit

Conform zvonurilor recente, viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în luna septembrie, la Salonul Auto de la Detroit. Noul model va primi în continuare un motor V8 și, pentru prima dată, vor exista și versiuni hibride.
Marti, 21 Iunie 2022 | General

Casa lui Henry Ford, din Detroit, scoasă la vânzare pentru prima oară în aproape 40 de ani

Casa în care a locuit Henry Ford, alături de soția sa Clara Ford, între anii 1908 și 1915 a fost scoasă la vânzare, pentru prima oară în aproape 40 de ani.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Industrie

După 3 ani de absență, Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Va avea loc în septembrie

Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 14 - 25 septembrie. O lună mai târziu, de această dată în Europa, se va desfășura Salonul Auto de la Paris.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Concepte

Noi imagini oficiale cu Infiniti QX Inspiration: conceptul prefigurează lansarea unui crossover electric

Infiniti a prezentat prototipul QX Inspiration în cadrul Salonului Auto de la Detroit și a publicat noi imagini oficiale. Conceptul japonezilor prefigurează lansarea unui crossover electric.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noua generație Toyota Supra, imagini și detalii oficiale: versiunea de top are 340 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.3 secunde

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Supra. Modelul producătorului japonez iese în evidență prin designul agresiv și prin interiorul modern. Motorizările sunt împrumutate de la BMW Z4, vârful de gamă fiind un propulsor pe benzină 3.0 litri de 340 de cai putere.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Modele noi

Ford a prezentat noul Shelby GT500: motor V8 de "peste 700 CP", cutie automată cu dublu ambreiaj și "circa 3.5 secunde" pentru sprintul 0-100 km/h

Noul Shelby GT500 a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Cel mai puternic Ford omologat pentru șosea din istoria companiei promite peste 700 de cai putere dintr-un motor V8 de 5.2 litri.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Concepte

Nissan prezintă un teaser misterios pentru un nou concept: lansarea va avea loc în această săptămână la Detroit

Nissan a publicat un teaser misterios pentru lansarea unui nou concept, care va avea loc în această săptămână la Detroit. Surse neoficiale afirmă că japonezii vor prezenta viziunea pentru viitoarele modele electrice.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Concepte

Primele imagini cu Lexus LC Convertible Concept: prototipul niponilor va fi expus la Detroit și anunță o versiune de serie

Lexus a publicat primele imagini cu viitorul concept LC Convertible. Prototipul va fi expus în premieră în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Industrie

Detaliile alianței VW-Ford, așteptate din 14 ianuarie: anunțul ar urma să fie făcut la salonul de la Detroit

Volkswagen și Ford vor dezvălui în curând detaliile alianței lor extinse, anunțul urmând să fie făcut săptămâna viitoare la Detroit, în cadrul salonului auto ce se desfășoară în perioada 14-27 ianuarie, potrivit unor surse apropiate de cele două companii și citate de Reuters.
Sambata, 05 Ianuarie 2019 | Concepte

Infiniti QX Inspiration: conceptul unui crossover electric va fi prezentat pe 14 ianuarie, la Detroit

Infiniti va prezenta conceptul QX Inspiration la Salonul Auto de la Detroit, pe data de 14 ianuarie. Prototipul unui crossover electric reprezintă punctul de pornire în “viitorul electrificat al brandului”.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Concepte

Infiniti pregătește lansarea unui crossover 100% electric: conceptul va fi dezvăluit în ianuarie, la Detroit

Infiniti pregătește lansarea primului său crossover 100% electric, însă, mai întâi, vom vedea conceptul la Salonul Auto de la Detroit, din luna ianuarie 2019.
Marti, 10 Iulie 2018 | Industrie

Salonul Auto de la Detroit se reinventează din 2020: va avea loc în iulie și va include demonstrații în aer liber

Salonul Auto de la Detroit va fi mutat din ianuarie în iulie începând din 2020 și va avea un format nou care va include demonstrații în aer liber, ca reacție la retragerile constructorilor de la eveniment, potrivit unor informații neoficiale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Mai 2018 | Industrie

După Mercedes și BMW, a venit și rândul Audi: nemții nu vor participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

Audi a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit din 2019, urmând exemplul rivalilor de la Mercedes și BMW, care și-au confirmat deja absența de la evenimentul nord-american.
Luni, 26 Martie 2018 | Industrie

După Mercedes, BMW: constructorul bavarez a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

BMW a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit din 2019, întrucât explorează oportunitatea unor altor evenimente la care să fie prezent.
Luni, 12 Februarie 2018 | Industrie

Saloanele auto, în scădere de popularitate printre constructori: Mercedes ar putea lipsi anul viitor de la Detroit

Mercedes ia în calcul să lipsească de la Salonul Auto de la Detroit în 2019, potrivit unor surse din companie, dar nu exclude întoarcerea în cadrul evenimentului din 2020.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G: dimensiuni mai mari, exterior revizuit și performanțe mai bune în off-road

Mercedes-Benz a prezentat noua generație Clasa G. Modelul iconic are acum un exterior revizuit, dimensiuni mai mari, un interior îmbunătățit și promite performanțe mai bune în off-road.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa G: noi imagini teaser cu modelul care debutează în 15 ianuarie

Constructorul german Mercedes-Benz continuă campania care anunță lansarea lui Clasa G și oferă noi imagini teaser. Modelul va fi expus în premieră în 15 ianuarie.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Concepte

Infiniti aduce un concept nou la Detroit: prototipul anunță o nouă direcție de design

Infiniti pregătește un concept pentru Salonul Auto de la Detroit. Niponii spun că viitorul prototip anunță o nouă filozofie de design.
Marti, 02 August 2016 | Industrie

Saloanele auto își pierd mărcile de prestigiu: Porsche nu va participa la Salonul de la Detroit 2017

Porsche, expozant tradițional la Salonul Auto de la Detroit, nu va participa la ediția 2017 a celui mai mare eveniment american de acest tip. Cauza: nemții se reorientează spre Los Angeles și New York, care în ultimii ani au strâns din ce în ce mai multă atenție.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Masini autonome

Ford despre mașinile autonome: "Vor fi pe piață în 4 ani și vor funcționa pe ploaie și ninsoare"

Primele mașini care nu vor avea nevoie de șofer pentru a funcționa fără probleme pe toată lungimea unui traseu vor fi disponibile pe piață în 2020 în zonele metropolitane. Acestea vor fi capabile să funcționeze pe furtună sau iarna, pe ninsoare și zăpezi.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru