Detroit

Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Live from Detroit. Noile Volvo S90 și Mercedes Clasa E s-au duelat în direct la NAIAS 2016

Două pietre tari ale segmentului E au fost lansate în premieră mondială astăzi la Detroit. Mercedes Clasa E și Volvo S90 au îndeajuns de mulți ași în mânecă pentru a ieși în evidență.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Azi începe Salonul Auto Detroit 2016. Ce mașini contează pentru noi la primul salon al anului?

Primul Salon Auto de importanță majoră al anului, cel de la Detroit, își deschide porțile pentru jurnaliști luni, 11 ianuarie. Automarket este singura publicație online din România care se află acolo și vă transmite în exclusivitate principalele premiere care ne interesează pe noi, europenii.
Miercuri, 06 Ianuarie 2016 | Concepte

Kia se pregătește să lanseze un centru spa pe roți: cel mai mare SUV din gamă va fi anunțat de un concept masiv

Nu are nume și e prezentat într-o singură fotografie-teaser, dar ne putem da seama deja că vorbim de un SUV musculos și masiv care se va situa în gamă peste actualele Sorento și Sportage. Conceptul celui mai mare SUV Kia va fi prezentat la Salonul de la Detroit.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Modele noi

Ford lansează un SUV Plug-in Hybrid în ianuarie. Sau cel puțin asta înțelegem din primul teaser video al modelului

Salonul Auto de la Detroit va găzdui premiera mondială a unui model hibrid încărcabil la priză. DIn primul teaser video ne dăm seama că e vorba de un SUV, însă nimeni nu știe despre ce e vorba cu exactitate.
Miercuri, 24 Septembrie 2014 | Industrie

Cadillac îşi mută sediul la New York şi devine marcă independentă în cadrul grupului General Motors

Marca Cadillac trece printr-o serie de schimbări importante, devenind o afacere independentă în cadrul General Motors, iar sediul central va fi mutat din Detroit la New York.
Duminica, 08 Decembrie 2013 | Modele noi

Lexus LFA ar putea fi înlocuit de un supercar bazat pe conceptul LF-LC

Lexus studiază posibilitatea creeări unui înlocuitor pentru supercarul LFA. Cel mai probabil acesta va fi bazat pe conceptul LF-LC prezentat acum un an la Salonul de la Detroit.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Modele noi

Primele schiţe ale conceptului din care se va naşte micul SUV Audi Q1

Audi va profita de ediţia 2014 a Salonului Auto de la Detroit pentru a dezvălui un concept ce anticipează viitorul Q1. Designul celui mai mic SUV din gama Audi este trădat de o serie de schiţe oficiale.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Corvette Z06: primul teaser al sportivei americane înainte de debutul de la Detroit

În aceeaşi zi în care Ford a dezvelit noul Mustang, General Motors a publicat primul teaser al viitorului Corvette Z06, un model care va debuta la Salonul Auto de la Detroit, în ianuarie 2014.
Joi, 15 August 2013 | General

Aflat în faliment, orașul Detroit își vinde colecția muzeală de mașini

62 de mașini și concepte, unele atât de rare încât nu au fost niciodată evaluate, vor fi vândute de orașul Detroit în încercarea de a recupera cât mai mult din datoriile de 20 de miliarde de dolari care au trimis fosta metropolă strălucitoare în faliment.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Modele noi

Nissan a expus la Detroit un GT-R aurit, vândut recent la licitaţie

Nissan a adus la Detroit un GT-R cu semnătura lui Usain Bolt şi ornamente din aur, care a fost vândut la licitaţie pentru a finanţa Fundaţia Usain Bolt.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Audi RS7, noul model de performanţă al nemţilor

Audi a dezvoltat o versiune RS a lui A7 Sportback, echipată cu motorul lui RS6. Modelul a debutat la Detroit în versiunea de serie şi va ajunge în showroom-uri în cea de-a doua parte a anului.
Miercuri, 26 Decembrie 2012 | Modele noi

Bentley Continental GT Speed Convertible - primele imagini

Primele imagini oficiale cu Bentley Continental GT Speed Convertible au ajuns pe internet înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2013.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA - primele imagini neoficiale

Chiar în Ajunul Crăciunului, câteva imagini cu noul model Mercedes-Benz CLA au ajuns pe internet. Mercedes încă nu a prezentat oficial noua berlină, dar o va face probabil foarte curând.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Concepte

Conceptele Chevrolet de la Detroit erau echipate cu anvelope concept de la Goodyear

Conceptele Chevrolet prezentate la Salonul Auto de la Detroit au fost echipate cu anvelope Goodyear deosebite. Acestea au fost proiectate special pentru acest salon auto.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Concepte

Tata Technologies a prezentat conceptul unui vehicul electric la Detroit

Tata Techonologies a dezvoltat concepul unui vehicul electric pe care l-a prezentat la Salonul Auto de la Detroit. Modelul nu va intra în producţie prea curând.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Industrie

Şeful Hyundai America de Nord: "Am trecut de stadiul de maşină ieftină"

John Krafcik, şeful diviziei americane a mărcii Hyundai, a declarat în cadrul unui interviu că marca pe care o conduce a trecut de stadiul de "maşină iefină" şi a devenit un jucător important al pieţei auto.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Detroit

Salonul Auto de la Detroit deschide balul în ceea ce priveşte noutăţile din lumea auto a anului 2012. Iată cele mai importante zece premiere de la Detroit.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota NS4 prezintă viitoarea direcţie de design a mărcii nipone

Toyota a adus la Detroit conceptul unei berline hibride ce poate fi încărcată de la priză. Modelul se numeşte NS4 şi prefigurează viitoarea direcţie de design a mărcii nipone.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Lexus LF-LC este atracţia japoneză de la Detroit

Lexus a adus la Detroit un spectaculos concept botezat LF-LC. Este un automobil sport cu un aspect uimitor ce dovedeşte faptul că Lexus poate face şi coupe-uri sexy.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Modele noi

Acura NSX împarte standul de la Detroit cu RDX şi ILX

Acura a adus la Salonul Auto de la Detroit două concepte şi un model de serie. Odată cu conceptul NSX, fanii mărcii aşteaptă din nou un succesor al celebrului supercar nipon.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru