Feedback

Detroit

Marti, 10 Ianuarie 2012 | Modele noi

Hyundai Genesis Coupe facelift a debutat la Detroit

Hyundai a adus la Salonul Auto de la Detroit facelift-ul lui Genesis Coupe. Modelul se mândreşte cu o suspensie reconfigurată, o transmisie automată cu opt trepte şi motoare mai eficiente.
Duminica, 08 Ianuarie 2012 | Modele noi

Dodge Dart - primele fotografii oficiale cu fratele american al lui Afla Romeo Giulietta

Campania de teasing inițiată de grupul Chrysler pentru modelul Dodge Dart a avut succes. Cineva nu a mai avut răbdare și a publicat toate fotografiile oficiale cu noul model american.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Concepte

Lexus LF-A ar putea avea un frate mai mic, bazat pe Toyota GT-86

Lexus a prezentat un teaser al conceptului pe care în va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul ar putea fi un frate mai mic al lui LF-A, bazat pe noul Toyota GT-86.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz SL

Noul Mercedes-Benz SL a fost deconspirat prin publicarea unor pagini scanate din broşura noului model pe un portal al pasionaţilor de automobile germane.
Luni, 12 Decembrie 2011 | Modele noi

Bentley Continental GT V8, prezentat înainte de debutul de la Detroit

Bentley a prezentat versiunea V8 a lui Continental GT înainte de lansarea oficială de la Salonul Auto de la Detroit.Modelul are un motor de 500 CP dezvoltat de Audi şi este cu 40% mai economic decât fraţii săi mai mari, cu motoare W12.
Luni, 05 Decembrie 2011 | Modele noi

Noul Ford Mondeo vine în 2013

Ford va înlocui modelul Mondeo în 2013 cu un urmaş bazat pe conceptul Evos. Este posibil să îl vedem deja la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie.
Marti, 18 Octombrie 2011 | Feature

FEATURE: 15 evenimente auto care nu trebuie ratate în 2012

2012 se anunţă a fi un an încărcat pentru industria auto, urmând să se desfăşoare multe evenimente care nu trebuie ratate. Automarket vă ofera lista acestora. Dacî veţi fi în zonă, nu le rataţi!
Joi, 13 Octombrie 2011 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le ştiai despre... Chevrolet

Chevrolet împlineşte o sută de ani de existenţă. Pentru a ne pregăti de sărbătoare, Automarket vă prezintă 20 lucruri pe care nu le ştiai despre Chevrolet.
Duminica, 06 Februarie 2011 | Modele noi

Prima imagine cu versiunea de raliu a lui Hyundai Veloster

Constructorul sud coreean Hyundai a oferit publicului un prim teaser cu versiunea de raliu a lui Veloster. Aceasta va putea fi admirată pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Chicago.
Sambata, 15 Ianuarie 2011 | General

Hoţii din Detroit au furat un BMW Seria 7 care aparţinea oficialilor germani

Un BMW Seria 7 care aparţinea oficialilor bavarezi sosiţi la Detroit pentru a participa la salonul auto din oraşul american a fost furat miercuri noapte. La două zile după incident, maşina a fost recuperată de Poliţia din Detroit.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Modele noi

Jeep aniversează 70 de ani de existenţă cu ediţii speciale ale modelelor sale

Jeep a prezentat cinci modele aniversare la Detroit cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de existenţă. Odată cu acestea, au lansat şi un pachet off-road pentru Jeep Compass.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Modele noi

Toyota se bazează pe noua familie Prius pentru creşterea vânzărilor

Toyota va lansa în prima parte a anului 2012 mai multe modele bazate pe Prius în încercarea de a redobândi supremaţia vânzărilor pe piaţa din SUA. Cel puţin două versiuni noi ale lui Prius vor ajunge şi în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Analiza Automarket

FEATURE: Diferenţele dintre Passat-ul european şi cel american

Automarket a realizat o comparaţie între versiunea europeană a lui Passat şi omologul său american, prezentat ieri la Salonul de la Detroit.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Concepte

Honda a prezentat două concepte Civic la Detroit

Aspectul viitorului Honda Civic a fost deconspirat de două concepte prezentate la Detroit. Deşi modelul din imagini este destinat pieţei americane şi este un concept, ne aşteptăm ca versiunea europeană să aibă trăsături similare.
Sambata, 08 Ianuarie 2011 | Siguranta

Conceptul Mini Beachcomber nu va intra în producţia de serie

Mini Beachcomber, conceptul nonconformist al britanicilor, nu va intra în producţia de serie din cauză că nu îndeplineşte standardele de siguranţă.
Sambata, 08 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes va deschide lista de comenzi pentru C-Klasse facelift pe 10 ianuarie

Mercedes C-Klasse facelift va debuta pe 9 ianuarie la Detroit, iar la o zi după acest eveniment, oficialii constructorului din Stuttgart vor deschide lista de comenzi pentru noul model de clasă medie.
Marti, 21 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Chrysler 300 a primit un facelift

Chrysler va lansa la Detroit facelift-ul lui 300. Modelul păstrează platforma de Mercedes-Benz W210, dar vine cu un aspect modernizat.
Duminica, 19 Decembrie 2010 | Concepte

Mini prezintă conceptul Paceman - un Countryman Coupe!

Oficialii Mini au dat publicităţii o serie de fotografii cu conceptul Paceman. Acesta va debuta în cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie, anul viitor.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 a primit un facelift

Versiunile Cabrio şi Coupe ale lui BMW Seria 1 au primit un facelift. Debutul public va avea loc la Salonul Auto de la Detroit din 2011.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Modele noi

Chevrolet Amp concept vine la Detroit în 2011

Chevrolet va prezenta conceptul unui monovolum cu tren de propulsie electric la Detroit. Acesta s-ar putea numi Amp şi este strâns legat de conceptul MPV5 prezentat la Beijing.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru