Chrysler testează reacţia publicului de la Detroit cu monovolumul 700C

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.01.2012
Chrysler a adus la Detroit conceptul unui monovolum futurist pentru a încerca reacţia publicului la ideile de design aplicate.

Chrysler le-a făcut o surpriză fanilor săi cu un concept inedit prezentat la Salonul Auto de la Detroit. Modelul se numeşte 700C şi este un monovolum futurist fără şanse de producţie. Cei de la Chrysler au creat acest model doar pentru a explora reacţiile publicului la adresa design-ului, dar producţia nu va fi o opţiune pentru acest model indiferent cât de popular se va dovedi noul monovolum. O noutate o reprezintă utilizarea nomenclaturii "X00", după modelul lui 300C şi 200. Conceptul prezintă o ipoteză de design inedită aleasă din mai multe posibilităţi desenate de Chrysler.

Actualul monovolum din gama Chrysler se numeşte Town&Country şi numele respectiv are o istorie lungă, cu toate că a fost inventat într-o sedinţă de marketing. Chrysler a aderat la o nouă filozofie de denumire a modelelor pentru a avea o gamă "mai unită", de unde şi probabilitatea renunţării la numele Town&Country. Modelul Town&Country urma să primească un facelift, iar Sergio Marchionne a declarat că următoarea generaţie a acestui model nu va purta nicio asemănare cu modelul pe care îl înlocuieşte.

Noul monovolum de la Chrysler va debuta în 2013 şi ar trebui să ofere un design care să atragă atenţia tuturor. Printre elementele inedite ale acestui concept se numără portierele spate glisante, jantele cromate, linia geamurilor şi forma blocurilor optice.

Cei de la Chrysler nu au prezentat nicio informaţie legată de propulsorul acestui concept, dar acest element este mai puţin important din moment ce nu va exista o versiune de serie derivată din acest vehicul.

Via | AutomotiveNews (înreg.)

Sursa Foto

Comentarii (3)

  • Bravo Chrysler!
    3 0
  • grigore
    Reactie pietei
    Huoooo... Strutzocamila... Huoooo...
    Chrysler, poti face raportul, gata!
    :)
    1 6
  • @Automarket
    Nu stau sa ma cert, dar nu mai stergeti comentarii cu injuriile cenzurate!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru