Salon Auto Detroit

Vineri, 30 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Supra se întoarce: în 2016 va fi prezentat conceptul unui model sport mai performant decât un Porsche 911

Oficialii Toyota au confirmat succesorul lui Supra și promit peformanțe dinamice superioare celor asigurate de Porsche 911. Conceptul care prefigurează viitorul Supra va fi expus în 2016.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes C450 AMG Sport, rivalul lui Audi S4 şi BMW 335i, a debutat în două variante de caroserie

Mercedes a prezentat la Detroit modelul C450 AMG Sport în variantele de caroserie berlină şi break. Modelul este competitorul direct al lui Audi S4 şi BMW 335i şi dezvoltă 362 CP.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Concepte

Toyota FT-1 Concept, succesorul spiritual al lui Supra, ne prezintă un potenţial model de serie

Toyota a prezentat la standul său de la Detroit conceptul FT-1, care prefigurează un potenţial succesor al lui Supra. Până la apariţia acestuia, o versiune virtuală a lui FT-1 va fi disponibilă gratuit pentru jucătorii lui Gran Turismo 6.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche 911 Targa, întoarcere la formele retro pentru noua decapotabilă a germanilor

Porsche a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului 911 Targa. După cum au promis săptămâna trecută, nemţii s-au întors la liniile primei generaţii a modelului.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Modele noi

Chrysler 200 a primit astăzi o nouă generaţie

Chrysler a lansat la Salonul Auto de la Detroit noua generaţie a lui 200. Modelul de clasă medie se bucură de prima schimbare de generaţie din ultimul deceniu şi vine cu un design proaspăt, o transmisie automată cu nouă trepte şi un interior îmbunătăţit.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Concepte

Mini John Cooper Works, conceptul care prefaţează viitoarea versiune sportivă a hatchback-ului britanic

Englezii de la Mini au prezentat primele imagini ale conceptului John Cooper Works, pe care îl vor dezveli public la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Corvette Z06: primul teaser al sportivei americane înainte de debutul de la Detroit

În aceeaşi zi în care Ford a dezvelit noul Mustang, General Motors a publicat primul teaser al viitorului Corvette Z06, un model care va debuta la Salonul Auto de la Detroit, în ianuarie 2014.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Modele noi

BMW M3 şi M4: 430 CP şi 500 Nm, transmisie manuală în standard

BMW a publicat o galerie foto oficială a noilor M3 şi M4 în timpul testelor de la Nurburgring. Odată cu acestea, nemţii au dezvelit specificaţiile tehnice ale celor două modele.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Concepte

Conceptele Chevrolet de la Detroit erau echipate cu anvelope concept de la Goodyear

Conceptele Chevrolet prezentate la Salonul Auto de la Detroit au fost echipate cu anvelope Goodyear deosebite. Acestea au fost proiectate special pentru acest salon auto.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota NS4 prezintă viitoarea direcţie de design a mărcii nipone

Toyota a adus la Detroit conceptul unei berline hibride ce poate fi încărcată de la priză. Modelul se numeşte NS4 şi prefigurează viitoarea direcţie de design a mărcii nipone.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Modele noi

Acura NSX împarte standul de la Detroit cu RDX şi ILX

Acura a adus la Salonul Auto de la Detroit două concepte şi un model de serie. Odată cu conceptul NSX, fanii mărcii aşteaptă din nou un succesor al celebrului supercar nipon.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Chrysler testează reacţia publicului de la Detroit cu monovolumul 700C

Chrysler a adus la Detroit conceptul unui monovolum futurist pentru a încerca reacţia publicului la ideile de design aplicate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Modele noi

Hyundai Genesis Coupe facelift a debutat la Detroit

Hyundai a adus la Salonul Auto de la Detroit facelift-ul lui Genesis Coupe. Modelul se mândreşte cu o suspensie reconfigurată, o transmisie automată cu opt trepte şi motoare mai eficiente.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Concepte

Lexus LF-LC Concept, imagini noi ale surprizei pentru Detroit

Imagini noi ale conceptului Lexus LF-LC au ieşit la suprafaţă pe internet. Exponatul va debuta la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Concepte

Toyota NS4 Plug-in Hybrid Concept debutează la Detroit

Toyota a prezentat o imagine teaser a conceptului NS4 pe care îl va aduce la Salonul Auto de la Detroit. Modelul este un prototip şi reprezintă un model plug-in hybrid avansat.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz SL

Noul Mercedes-Benz SL a fost deconspirat prin publicarea unor pagini scanate din broşura noului model pe un portal al pasionaţilor de automobile germane.
Luni, 12 Decembrie 2011 | Modele noi

Bentley Continental GT V8, prezentat înainte de debutul de la Detroit

Bentley a prezentat versiunea V8 a lui Continental GT înainte de lansarea oficială de la Salonul Auto de la Detroit.Modelul are un motor de 500 CP dezvoltat de Audi şi este cu 40% mai economic decât fraţii săi mai mari, cu motoare W12.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Modele noi

Jeep aniversează 70 de ani de existenţă cu ediţii speciale ale modelelor sale

Jeep a prezentat cinci modele aniversare la Detroit cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de existenţă. Odată cu acestea, au lansat şi un pachet off-road pentru Jeep Compass.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Analiza Automarket

FEATURE: Diferenţele dintre Passat-ul european şi cel american

Automarket a realizat o comparaţie între versiunea europeană a lui Passat şi omologul său american, prezentat ieri la Salonul de la Detroit.
Marti, 21 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Chrysler 300 a primit un facelift

Chrysler va lansa la Detroit facelift-ul lui 300. Modelul păstrează platforma de Mercedes-Benz W210, dar vine cu un aspect modernizat.

Tag-uri similare

Salon Auto, Chrysler, Salonul Auto, Detroit, Fiat Chrysler, Salon Auto Detroit, modele noi Chrysler, Chrysler 300, Detroit 2011, Chrysler 300 facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru