Jeep aniversează 70 de ani de existenţă cu ediţii speciale ale modelelor sale

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 11.01.2011
Jeep a prezentat cinci modele aniversare la Detroit cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de existenţă. Odată cu acestea, au lansat şi un pachet off-road pentru Jeep Compass.

Americanii de la Jeep vor sărbători 70 de ani de existenţă în 2011, aşa că au prezentat câteva modele aniversare la Salonul Auto de la Detroit. Fiecare din cele cinci modele din gama Jeep a primit o ediţie specială, care este disponibilă în trei nuanţe de caroserie. Cele trei nuanţe sunt Bronze Star, Bright Silver şi Black (negru). Interiorul va fi imbrăcat fie în verde inchis, fie în negru şi va avea logo-uri "70th Anniversary", precum şi cusături speciale şi covoraşe speciale.

Versiunile aniversare ale modelelor Jeep beneficiază de aceleaşi motorizări şi echipamente opţionale ca versiunile standard. Odată cu acestea, cei de la Jeep au lansat un pachet off-road pentru Compass, intitulat Freedom Drive II. Respectivul pachet face parte din ADN-ul mărcii şi izvorăşte de la modelul Wrangler. Clienţii Jeep din afara Statelor Unite ale Americii pot opta şi pentru o motorizare diesel.

Via | Autoblog

Comentarii (10)

  • Doar 3 nuante ...
    ... ar trebi sa includa macar cachi , precum cele de armata Willys
    0 0
  • asa da
    Frumos bord!Neincarcat aiurea,bine proportionat....frumos
    4 0
  • daniel
    USA....
    Pun pariu ca bate plasticul de pe bord ca la o caruta... la toate modelele prezentate.

    Bafta
    1 5
  • commander
    masini bune
    @daniel. Bate plasticul in capul tau sec!! Masinile Jeep sunt foarte bune!
    4 2
  • jeeeeeeeeeeeeep
    jeeeeeeeeeeeeeeeeep
    70 DE ANI DE INVOLUTIE,DUPA 70 DE ANI SA FI IN URMA MULTOR MODELE APARUTE DUPA TINE TRE SA FIE NASPA FRUSTRANT.SUNT SI URATE SI PROASTE.AMERIKANSKI TEHNOLOGI
    3 2
  • Run Dmc
    multi inculti...
    @ jeeeep. Ce prostii ai putut sa spui ma shaure!! Cine ti-a zis ca jeep-urile nu sunt bune?? Defapt cine te-a mintit in halul asta???!!!
    2 1
  • pro si contra
    ..am avut de a face timp de vreo 2 ani cu un Grand Cherokee model 2005 3.0 CRD...impresii : motor mercedes 320cdi,bun,cuplu,fiabilitate,fara repros...interior corect poate se putea mai bine pt nivelul respectiv de echipare, suficient de ergonomic ; plasticul de pe bord un pic ieftin....tren de rulare : inclinat spre off road; pt oras ok; pt drumuri virajate si condus mai in forta (in cazul in care trb sa ajungi undeva un pic mai repede)-nu recomand...intretinere: dezastru! exagerat de scumpa! o revizie completa dar normala undeva la 4500-5000 ron la reprezentanta.interval de revizii f.scurt: 10.000km...fiabilitate: jalnica! in afara de motor a cazut de pe ea cam tot ce era posibil..radiatoare de ulei,amortizoare,diferentiale,compresor A/C, calculator,sistem audio,sistem stergatoare parbriz, etc,etc.
    utilizare: 5% off road, 95% city...
    2 1
  • nea cutare
    Story....
    @black_ink. Foarte frumoasa povestea ta! Cat timp ti-a luat sa o inventezi? Am avut si eu G.Cherokee timp de 4 ani si am avut doar probleme minore,nu ce ai fabulat tu acolo!
    1 2
  • Vasilica
    Fugiti de aici cu fiabilitatea scazuta la JEEP zici ca au fost doar 2 in romanica si le-au condus specialistii.Eu va zic ca unde a pus Mercedes mana e cam foarte bine.Eu vad si am mers cu unu zilnic iar pana la 80.000km nu are nici pe dracu asa ca......Este adevarat ca interiorul este mai slbut calitativ.Iar daca GC nu este o masina care ofera o suspensie pentru oras inseamna ca ati mers cu ARO pana acum
    2 1
  • kumite
    nea black_ink
    Normal ca ti-au cazut atatea de pe ea.Pei. daca n-ai bani suficienti ca sa o duci la reprezentanta,normal ca se intampla asta.Chiar crezi ca se pricepe oricine la asa ceva?Vrei off road autentic?Ia-ti un rubicon,si apoi mai vorbim.Capisce?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru