Salonul Auto Detroit

Miercuri, 27 Iulie 2022 | General

Viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în septembrie, la Salonul Auto de la Detroit

Conform zvonurilor recente, viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în luna septembrie, la Salonul Auto de la Detroit. Noul model va primi în continuare un motor V8 și, pentru prima dată, vor exista și versiuni hibride.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Concepte

Hyundai Santa Cruz Crossover Concept, pick-up-ul care prefigurează viitorul limbaj de design al mărcii

Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept pe nume Santa Cruz Crossover Concept. Acesta este un pick-up reimaginat, care ne arată viziunea mărcii coreene în privinţa viitoarelor linii de design pe care le va urmări.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes C450 AMG Sport, rivalul lui Audi S4 şi BMW 335i, a debutat în două variante de caroserie

Mercedes a prezentat la Detroit modelul C450 AMG Sport în variantele de caroserie berlină şi break. Modelul este competitorul direct al lui Audi S4 şi BMW 335i şi dezvoltă 362 CP.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Concepte

Nissan Sport Sedan ne arată design-ul viitoarelor berline ale mărcii

Nissan a venit la Salonul Auto de la Detroit cu o berlină de 300 CP în versiune concept. Sport Sedan de la Nissan are dimensiuni comparabile cu Maxima,o berlină vândută în SUA, iar aspectul său va influenţa viitoarele modele ale mărcii.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Concepte

Toyota FT-1 Concept, succesorul spiritual al lui Supra, ne prezintă un potenţial model de serie

Toyota a prezentat la standul său de la Detroit conceptul FT-1, care prefigurează un potenţial succesor al lui Supra. Până la apariţia acestuia, o versiune virtuală a lui FT-1 va fi disponibilă gratuit pentru jucătorii lui Gran Turismo 6.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche 911 Targa, întoarcere la formele retro pentru noua decapotabilă a germanilor

Porsche a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului 911 Targa. După cum au promis săptămâna trecută, nemţii s-au întors la liniile primei generaţii a modelului.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Modele noi

Chrysler 200 a primit astăzi o nouă generaţie

Chrysler a lansat la Salonul Auto de la Detroit noua generaţie a lui 200. Modelul de clasă medie se bucură de prima schimbare de generaţie din ultimul deceniu şi vine cu un design proaspăt, o transmisie automată cu nouă trepte şi un interior îmbunătăţit.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche 911 Targa va debuta la Salonul Auto de la Detroit

Versiunea Targa a noului Porsche 911 va fi prezentată la Salonul Auto de la Detroit. Aceasta va avea un design inspirat din primul 911 Targa, lansat în 1965.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Subaru WRX STI: primele imagini ale noii generaţii

Primele imagini oficiale ale noii generaţii a lui Subaru WRX STI au fost publicate pe internet înaintea dezvăluirii de la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Concepte

Volvo Concept XC Coupe, un nou pas înspre viitorul XC90

Volvo va aduce la Salonul Auto de la Detroit conceptul XC Coupe. Acesta prefigurează design-ul viitorului XC90 şi este o evoluţie a conceptului prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Concepte

Mini John Cooper Works, conceptul care prefaţează viitoarea versiune sportivă a hatchback-ului britanic

Englezii de la Mini au prezentat primele imagini ale conceptului John Cooper Works, pe care îl vor dezveli public la Salonul Auto de la Detroit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Concepte

Infiniti Q50 Eau Rouge, un concept inspirat din Formula 1, va fi prezentat la Detroit

Infiniti a anunţat un nou concept pentru Salonul Auto de la Detroit. Se numeşte Q50 Eau Rouge şi prefigurează o potenţială versiune de performanţă a modelului japonez de segment D.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Corvette Z06: primul teaser al sportivei americane înainte de debutul de la Detroit

În aceeaşi zi în care Ford a dezvelit noul Mustang, General Motors a publicat primul teaser al viitorului Corvette Z06, un model care va debuta la Salonul Auto de la Detroit, în ianuarie 2014.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Modele noi

BMW M3 şi M4: 430 CP şi 500 Nm, transmisie manuală în standard

BMW a publicat o galerie foto oficială a noilor M3 şi M4 în timpul testelor de la Nurburgring. Odată cu acestea, nemţii au dezvelit specificaţiile tehnice ale celor două modele.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Audi RS7, noul model de performanţă al nemţilor

Audi a dezvoltat o versiune RS a lui A7 Sportback, echipată cu motorul lui RS6. Modelul a debutat la Detroit în versiunea de serie şi va ajunge în showroom-uri în cea de-a doua parte a anului.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Concepte

Conceptele Chevrolet de la Detroit erau echipate cu anvelope concept de la Goodyear

Conceptele Chevrolet prezentate la Salonul Auto de la Detroit au fost echipate cu anvelope Goodyear deosebite. Acestea au fost proiectate special pentru acest salon auto.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Industrie

Şeful Hyundai America de Nord: "Am trecut de stadiul de maşină ieftină"

John Krafcik, şeful diviziei americane a mărcii Hyundai, a declarat în cadrul unui interviu că marca pe care o conduce a trecut de stadiul de "maşină iefină" şi a devenit un jucător important al pieţei auto.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota NS4 prezintă viitoarea direcţie de design a mărcii nipone

Toyota a adus la Detroit conceptul unei berline hibride ce poate fi încărcată de la priză. Modelul se numeşte NS4 şi prefigurează viitoarea direcţie de design a mărcii nipone.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Modele noi

Acura NSX împarte standul de la Detroit cu RDX şi ILX

Acura a adus la Salonul Auto de la Detroit două concepte şi un model de serie. Odată cu conceptul NSX, fanii mărcii aşteaptă din nou un succesor al celebrului supercar nipon.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Audi, Nissan, Fiat, Tesla, VW, GM, Chevrolet, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru