Modele noi Jeep

Sambata, 24 Februarie | Industrie

Jeep Wagoneer S va fi cel mai rapid model din istoria mărcii. Electric, bineînțeles

Jeep vine cu niște planuri mărețe pentru viitorul apropiat, după cinci ani consecutivi de scădere a vânzărilor. Pentru 2025, cei de la Jeep vor să lanseze 5 modele noi și reactualizate, menite să extindă gama oferită.
Luni, 27 Iulie 2015 | Siguranta

Recall Jeep după descoperirea unei vulnerabilități software: 1.4 milioane de mașini chemate în service

Fiat Chrysler Automobiles a anunțat o rechemare în service pentru mai multe modele echipate cu sistemul multimedia UConnect. Aproximativ 1.4 milioane de vehicule sunt afectate.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | General

Ai vizitat vreodată o fabrică auto? Fiat oferă un tur virtual prin Google Earth al uzinei din Melfi

Fabrica Grupului Fiat Chrysler din Melfi, Italia, poate fi vizitată virtual cu sprijinul Google Earth, o premieră a industriei. Fiecare proces al fabricaţiei poate fi urmărit de pe un portal dedicat uzinei italiene.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Jeep Cherokee în România: SUV-ul cu design îndrăzneţ porneşte de la 39.400 de euro

Importatorul Jeep în România a anunţat preţurile noului Cherokee. Înlocuitorul lui Liberty are un preţ de listă de 39.400 de euro, dar este oferit până la sfârşitul anului la un preţ promoţional de 35.500 de euro.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Intern

Preţuri Jeep Renegade în România: cel mai mic SUV al americanilor pleacă de la 22.200 euro

Importatorul Jeep în România a anunţat preţurile noului Renegade pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune, echipată cu un motor 1.6 benzină de 110 CP, pleacă de la 22.200 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Jeep Renegade: specificaţiile tehnice ale versiunii europene

Americanii de la Jeep au publicat specificaţiile tehnice ale lui Renegade, primul model al lor care este produs în Italia. Acesta este bazat pe platforma lui Fiat 500X şi va fi oferit în Europa începând cu ultima parte a anului curent.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Jeep Renegade - imagini oficiale ale celui mai mic SUV al americanilor

Americanii de la Jeep au venit la Geneva cu cel mai mic SUV oferit vreodată: Renegade. Acesta este construit în Italia şi va fi disponibil comercial începând cu vara anului curent.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Primele imagini scăpate pe net: Audi TT, Jeep Renegade, Toyota Aygo

Primele imagini ale noilor Audi TT, Toyota Aygo şi Jeep Renegade au fost publicate pe internet înaintea prezentării oficiale.
Luni, 03 Februarie 2014 | Modele noi

Noul Jeep Cherokee debutează în Europa în luna martie

Jeep a anunţat oficial lansarea noului Cherokee la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este un SUV de segment D şi este primul model din segment oferit cu o transmisie automată cu nouă trepte.
Vineri, 05 Iulie 2013 | General

Studiu Brand Keys: Jeep este "cea mai patriotă marcă"

Un studiu derulat în Statele Unite ale Americii a relevat faptul că marca Jeep este "cel mai patriotic brand" american. A doua marcă auto din studiu a fost Ford, care a obţinut locul 16.
Vineri, 22 Martie 2013 | Concepte

Jeep va prezenta şase concepte noi, modificate special pentru off-road

Americanii de la Jeep îşi vor celebra cea de-a 47-a aniversare în cadrul unui eveniment de off-road, unde vor prezenta şase concepte modificate pentru off-road.
Marti, 12 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Jeep Grand Cherokee facelift vine la Geneva

Jeep va prezenta versiunea europeană a lui Grand Cherokee facelift la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va fi disponibil în Europa începând cu cel de-al treilea sfert al anului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee a primit un facelift

Jeep i-a aplicat lui Grand Cherokee un facelift subtil. Acesta implică blocuri optice noi, stopuri cu LED şi o nouă unitate multimedia.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | Intern

Jeep Grand Cherokee SRT8, în România de la 76.000 de euro

Versiunea de performanţă a lui Jeep Grand Cherokee este disponibilă pe piaţa din România. Aceasta are un preţ de pornire de 76.000 de euro cu TVA inclus şi livrează un timp 0-100 km/h de cinci secunde.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Jeep Wrangler Dragon a venit la Beijing

Jeep a adus la Salonul Auto de la Beijing un studiu de design numit Wrangler Dragon. Acesta vine cu o serie de elemente stilizate pe gustul chinezilor şi ar putea da naştere unei versiuni de serie.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: Jeep Compass dezamăgeşte cu doar 2 stele. Honda Civic impresionează

Jeep Compass a primit doar două stele la testele de siguranţă EuroNCAP. În aceeaşi sesiune de teste, noul Honda Civic a primit cinci stele de siguranţă.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Fiat amână lansarea viitorului SUV compact de la Jeep în favoarea lui Sedici

Fiat a decis să amâne lansarea SUV-ului mic de la Jeep în favoarea unui înlocuitor al lui Sedici. Odată cu amânarea lui B-SUV, Fiat amână şi o investiţie de un miliard de euro într-o uzină din Italia.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Tuning

Hennessey pregăteşte un pachet de 800 CP pentru Jeep Grand Cherokee SRT8

Cei 470 CP ai lui Jeep Grand Cherokee nu sunt suficienţi? Nicio problemă, Hennessey Performance are soluţia: un kit de tuning care oferă 805 CP şi 1115 Nm.
Luni, 03 Octombrie 2011 | Modele noi

Jeep şi Fiat vor construi un SUV de segment B în Europa

Marca Jeep va beneficia de o revigorare serioasă în următorii ani, urmând să primească un model de segment B, un nou model de segment C şi înlocuitori pentru Liberty, Wrangler şi Grand Cherokee.
Marti, 26 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele teste de şasiu ale subcompactei de la Jeep

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitorului model subcompact de la Jeep, surprins în timpul testelor de şasiu.

Tag-uri similare

Europa, Jeep, Fiat-Chrysler, Jeep Grand Cherokee, modele noi Jeep, lansare Jeep
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru