Lexus LF-LC Concept, imagini noi ale surprizei pentru Detroit

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.01.2012
Imagini noi ale conceptului Lexus LF-LC au ieşit la suprafaţă pe internet. Exponatul va debuta la Salonul Auto de la Detroit.

Lexus va prezenta un concept interesant la Salonul Auto de la Detroit, numit LF-LC. Anumite trăsături ale modelului au fost deja expuse într-o serie de imagini teaser, dar forma sa nu a fost până acum prezentată într-o imagine întreagă. Imaginile acestui model au ieşit la suprafaţă pe internet şi prezintă un vehicul sportiv, cu un aspect futurist, care portretizează evoluţia filozofiei L-Finesse utilizată de viitoarele modele de serie de la Lexus, printre care se numără viitoarele GS şi IS.

Noul LF-LC Concept prezintă o serie de linii care amintesc de LF-GH şi LF-A, în special la nivelul posteriorului şi la forma barei de protecţie faţă. Denumirea modelului reprezintă acronimul pentru Lexus Future, iar literele L şi C reprezintă sugerează o versiune Coupe a lui LS. O asemenea versiune este în discuţii încă din 2010, iar modelul ar putea debuta pe piaţă în 2015 dacă va primi aprobarea pentru producţie în curând.

Versiunea de serie a lui LF-LC ar putea fi înlocuitorul modelului SC şi s-ar lupta în segmentul lui Mercedes-Benz SL. Platforma sa ar fi o versiune scurtată a viitorului LS, model care va debuta pe piaţă în 2014.

Cel mai probabil, modelul va utiliza motorizarea lui LS600h şi va purta denumirea LC600h, urmând să ofere performanţe dinamice superioare modelului sedan pe care este bazat.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • un ochi critic
    prea exagerat
    zici ca-i o holograma distorsionata...
    6 12
  • Lexmark
    @un ochi critic
    E totusi un concept,tine cont de asta.
    9 1
  • culmea...
    .... aveti amandoi dreptate!
    4 0
  • pana in 2015 si dupa ce o sa ii scoata briz brizurile de pe el o sa arate ca Lexus SC
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru