Detroit 2012

Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota NS4 prezintă viitoarea direcţie de design a mărcii nipone

Toyota a adus la Detroit conceptul unei berline hibride ce poate fi încărcată de la priză. Modelul se numeşte NS4 şi prefigurează viitoarea direcţie de design a mărcii nipone.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Modele noi

Acura NSX împarte standul de la Detroit cu RDX şi ILX

Acura a adus la Salonul Auto de la Detroit două concepte şi un model de serie. Odată cu conceptul NSX, fanii mărcii aşteaptă din nou un succesor al celebrului supercar nipon.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Chrysler testează reacţia publicului de la Detroit cu monovolumul 700C

Chrysler a adus la Detroit conceptul unui monovolum futurist pentru a încerca reacţia publicului la ideile de design aplicate.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Modele noi

Hyundai Genesis Coupe facelift a debutat la Detroit

Hyundai a adus la Salonul Auto de la Detroit facelift-ul lui Genesis Coupe. Modelul se mândreşte cu o suspensie reconfigurată, o transmisie automată cu opt trepte şi motoare mai eficiente.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Concepte

Lexus LF-LC Concept, imagini noi ale surprizei pentru Detroit

Imagini noi ale conceptului Lexus LF-LC au ieşit la suprafaţă pe internet. Exponatul va debuta la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Concepte

Toyota NS4 Plug-in Hybrid Concept debutează la Detroit

Toyota a prezentat o imagine teaser a conceptului NS4 pe care îl va aduce la Salonul Auto de la Detroit. Modelul este un prototip şi reprezintă un model plug-in hybrid avansat.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Concepte

Conceptul-surpriză Lexus de la Detroit: o imagine a interiorului

Lexus aduce la Detroit un concept-surpriză. deocamdată, singurele două imagini pe care le avem sunt cele ale blocului optic frontal şi, de astăzi, a interiorului cu linii fluide interesante.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Concepte

Lexus LF-A ar putea avea un frate mai mic, bazat pe Toyota GT-86

Lexus a prezentat un teaser al conceptului pe care în va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul ar putea fi un frate mai mic al lui LF-A, bazat pe noul Toyota GT-86.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru