Conceptul-surpriză Lexus de la Detroit: o imagine a interiorului

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.12.2011
Lexus aduce la Detroit un concept-surpriză. deocamdată, singurele două imagini pe care le avem sunt cele ale blocului optic frontal şi, de astăzi, a interiorului cu linii fluide interesante.

Lexus a publicat astăzi a doua imagine-teaser a conceptului pe care brandul de lux al celor de la Toyota îl va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit, care va avea loc la mijlocul lunii ianuarie.

După ce acum câteva zile am văzut o prima imagine a zonei frontale a noului prototip, cu blocul optic stânga în prim-plan, astăzi suntem puşi faţă în faţă cu o imagine a interiorului noului model. Deşi informaţiile legate de scopul şi logica acestui model nu sunt cunoscute, este clar că Lexus vrea să dinamizeze designul modelelor viitoare ale mărcii prin linii mult mai fluide şi mai agresive în acelaşi timp.

Singurele elemente pe care Lexus le-a publicat până acum sunt cele legate de faptul că noul concept a fost desenat la studioul pe care producătorul japonez îl are în California. Mai multe detalii vin în zilele următoare.

via | Autoblog 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru