Toyota NS4 Plug-in Hybrid Concept debutează la Detroit

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 20.12.2011
Toyota a prezentat o imagine teaser a conceptului NS4 pe care îl va aduce la Salonul Auto de la Detroit. Modelul este un prototip şi reprezintă un model plug-in hybrid avansat.

Toyota şi Lexus vin la Detroit cu două concepte speciale. Ambele exponate au un sistem de propulsie hibrid, iar ambele teasere sugerează un model sportiv. Modelul Toyota care va debuta la Salonul Auto de la Detroit se numeşte NS4 şi este un Plug-in Hybrid în versiune prototip. Imaginea teaser reprezintă blocul optic dreapta faţă, care are o formă futuristă şi agresivă. Mai mult decât atât, respectivul bloc optic este mult mai mic decât unul folosit de un model de serie.

Odată cu blocul optic din imagini, Toyota de prezintă şi muchia unei aripi faţă, alături de muchia capotei motor. Cele trei elemente formează un tablou al agresivităţii pe care o va deborda modelul de producţie care va fi bazat pe acest concept. Conceptul prezentat de Toyota are legături exponatul celor de la Lexus, cel mai probabil fiind vorba de o platformă comună. Dacă este vorba de o platformă comună, Toyota prezintă încă un coupe.

Teaserul prezentat de Lexus arăta interiorul unui coupe sportiv, îmbrăcat în piele şi în alte materiale de calitate şi cu finisaje de top. Blocurile optice prezente pe modelul Lexus sunt diferite de cele ale fratelui său de la Toyota, semn că vorbim de ceva mai mult decât o direcţie diferită de estetică.

Blocurile optice care echipează conceptul Lexus au un aspect retro, cu toate că dimensiunile lor sunt la fel de reduse precum ale conceptului fără nume de la Toyota.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru