Lexus LF-A ar putea avea un frate mai mic, bazat pe Toyota GT-86

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.12.2011
Lexus a prezentat un teaser al conceptului pe care în va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul ar putea fi un frate mai mic al lui LF-A, bazat pe noul Toyota GT-86.

Lexus va aduce un concept nou la Salonul Auto de la Detroit, pe care l-a anunţat printr-un teaser. Prima imagine prezintă un bloc optic şi o parte dintr-o bară de protecţie faţă. Respectivul concept prefigurează viitoarea direcţie de design a celor de la Lexus şi a fost realizat în studioul de design Calty din Newport Beach, California.

O ipoteză vizează o versiune Lexus a lui Toyota GT 86. Cei de la Lexus au dezvoltat versiuni proprii ale modelelor Toyota cu un design propriu, iar noul GT 86 nu are niciun motiv să fie exclus din acest "program". Unele voci anunţă un succesor al lui Lexus SC, dar informaţia nu a fost confirmată de vreun oficial al mărcii nipone.

Toyota GT 86 este dezvoltat împreună un Subaru şi a debutat la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul este echipat cu un motor boxer de doi litri şi dezvoltă 200 CP şi 205 Nm. GT 86 este un nume inspirat din istoria mărcii şi aminteşte de celebrul Corolla GT AE86 din 1980. Noua creaţie a celor de la Toyota are deja trei versiuni: Scion, Subaru şi Toyota.

Via | Insideline

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru