Prima imagine cu un nou concept electric Chrysler. Lansarea, în 13 februarie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 07.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chrysler a publicat o imagine oficială sugestivă cu un viitor concept electric. Acesta va fi prezentat oficial în 13 februarie și va marca începutul unei noi epoci pentru marca americană.

Compania americană Chrysler va prezenta, în curând, un nou concept al unei mașini electrice. Marca americană, care nu se mai află atât de des sub lumina reflectoarelor, urmează să lanseze primul său model electric de serie în 2025 și va marca un început nou pentru aceasta. Alături de asta, Chrysler va deveni un brand pur electric începând din 2028.

Până atunci, constructorul american ne oferă o primă imagine sugestivă cu un viitor concept al unei mașini electrice. Imaginea nu relevă foarte multe despre noul concept, aceasta fiind destul de vagă. În schimb, Chrysler a confirmat că noul concept, încă nebotezat, va fi prezentat oficial în 13 februarie.

Cel mai probabil, este vorba de un concept de dimensiuni mari, motiv pentru care ar putea utiliza platforma STLA Large a celor de la Stellantis. Grupul multinațional a confirmat în trecut că va exista un model Chrysler în viitor care va fi bazat pe noua arhitectură.

Mai multe detalii și imagini despre noul concept electric Chrysler le vom afla la momentul lansării.

via Chrysler

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru