Hoţii din Detroit au furat un BMW Seria 7 care aparţinea oficialilor germani

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 15.01.2011
Un BMW Seria 7 care aparţinea oficialilor bavarezi sosiţi la Detroit pentru a participa la salonul auto din oraşul american a fost furat miercuri noapte. La două zile după incident, maşina a fost recuperată de Poliţia din Detroit.

Salonul Auto de la Detroit din acest an are de spus o poveste interesantă care ar putea deveni cu uşurinţă scenariul unui film poliţist. Miercuri noapte, un BMW 750i xDrive evaluat la 94.000 de euro și care aparţinea oficialilor germani veniţi la evenimentul auto din Detroit a fost furat din faţa hotelului Westin Book Cadillac.

Pentru ca scenariul să se potrivească filmelor americane, cheile se aflau în maşină, întreaga operaţiune dovedindu-se a fi o simplă joacă de copii pentru cei doi hoţi, care au reuşit să plece în mai puţin de un minut. Spre norocul poliţiştilor care lucrează la anchetă, modelul german dispune de sistemul de urmărire BMW Assist.

Deznodământul poveştii este unul clasic filmelor americane. Hoţii nu sunt de găsit, însă maşina a fost recuperată şi returnată oficialilor mărcii germane.

Via | Freep

Comentarii (12)

  • Opinie
    Superb! Cata publicitate fara nici un ban cheltuit.
    25 1
  • :)
    Bai frate, nici USA nu mai scapi de romanii astia, peste tot fura.
    5 26
  • @eso
    daca erau romani nu mai recuperau masina:)
    37 1
  • @Dan
    Uite la asta chiar nu m-am gandit, ai dreptate, ori o dezmembrau pana acum ori deja era vanduta in Ucraina sau Rusia.
    13 3
  • angajatul BMW a lasat cheile in contact?! daca esti prost si infumurat asta se intampla... ar trebui dat afara
    20 4
  • reclama gratis
    eu zic ca au vrut sa faca reclama la acel sistem Assist. parerea mea:P...oricum le-a iesit
    17 1
  • . La două zile după incident, maşina a fost recuperată de Poliţia din Detroit
    Ti se pare ca sistemul Assist si-a facut treaba? In 2 zile?

    Ce zici sa mergi la culcare stiind ca ti-ai parcat masina in fata casei si dimineata sa fii trezit de doi gealati in negru cu ochelarii pe nas prezentandu-se ca ofiteri de politie si sa te intrebe daca masina de pe cealalta parte a trotuarului este a ta? Si cand le ceri lamuriri sa ti se spuna ca au gasit-o cu jumate de ora inainte de a ajunge la tine, in afara orasului, ca ti-au adus-o, si inainte de a-si vedea de treaba, sa le semnezi doua documente cum ca masina e ok si ca ti-au lasat-o in buna ordine.

    A ti se "fura" masina pentru o mica plimbare prin oras e o "problema" foarte des intalnita. Pustanii obisnuind sa imprumete vreo masina (cu sau fara chei in bord) sa se distreze (e bine sa o duci la spalatorie inainte de o refolosi) si sa ti-o abandoneze dupa ce s-a terminat benzina din rezervor.
    1 4
  • bmw.......
    isi face reclama cu cap........nu ca alti pe spinarea concurentei.....
    11 4
  • ha ha ha
    Foarte tare cum isi fac cei de la BMW reclama, nu ca AUDI cu A8 si Mercedes. Reclama aia in care audi ataca mercedes. HA HA HA HA
    3 4
  • unroman
    BMW
    Ce om isi lasa masina cu cheile in contact?Apoi,la asemenea hotel,n-ai camera de luat vederi?Sistemul asta trebuia sa o depisteze instantaneu,nu la doua zile,cand mai era si pe loc....Daca era in miscare?Dupa cate zile o mai depistau?
    0 0
  • @tzenu_bmw
    Probabil a avut rezultat de reclama pentru cei care nu sesizeaza ca pe hoti ii intereseaza masinile scumpe ( pentru a scoate multi bani ) nu pentru faptul ca e BMW , dar in principal angajatul firmei BMW a uitat cheile in masina si ...
    0 0
  • Furt auto
    Ma gandesc..., nu stiu..., sa va spun? Oare cum ar fi fost daca hotii din Detroit ar fi furat un Duster (in situatia in care veneau si reprezentantii Dacia la Salon)? Si unde l-ar fi vandut?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru