Prima imagine cu versiunea de raliu a lui Hyundai Veloster

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.02.2011
Constructorul sud coreean Hyundai a oferit publicului un prim teaser cu versiunea de raliu a lui Veloster. Aceasta va putea fi admirată pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Chicago.

Oficialii constructorului sud coreean Hyundai au planuri mari în ceea ce priveşte dezvoltarea noului Veloster. La scurt timp de la debutul din cadrul Salonului Auto de la Detroit, asiaticii ne prezintă o fotografie cu versiunea de raliu a lui Veloster. Modelul a primit deja uniforma Red Bull, iar prima întâlnire cu publicul o va avea în cadrul Salonului Auto de la Chicago care îşi deschide porţile pe 9 februarie.

În ceea ce-i priveşte pe europeni, aceştia vor putea admira doar versiunea de serie a lui Veloster în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul sud coreean dispune de un propulsor de 1.6 litri capabil să producă 140 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor de 167 Nm la 4.850 de rotaţii.

Via | Hyundai

Comentarii (3)

  • 2 fotografii
    Una e zoom digital la cealalta, dar norma de articole trebuie facuta, nu ?
    5 2
  • foamea de bani
    velo... what?!

    nu stiam ca aia mici si galbeni din Koreea sunt latini...
    6 0
  • poate cineva sa-mi ''traduca ''si mie foto?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru