Mercedes va deschide lista de comenzi pentru C-Klasse facelift pe 10 ianuarie

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.01.2011
Mercedes C-Klasse facelift va debuta pe 9 ianuarie la Detroit, iar la o zi după acest eveniment, oficialii constructorului din Stuttgart vor deschide lista de comenzi pentru noul model de clasă medie.

Constructorul german Mercedes va prezenta pe 9 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit noul C-Klasse facelift. Modelul de clasă medie al nemţilor vine cu o mulţime de modificări aplicate atât interiorului, cât şi exteriorului. După prezentarea oficială, constructorul din Stuttgart va deschide pe 10 ianuarie lista de comenzi pentru noul model, urmând ca în primavara acestui an C-Klasse facelift să ajungă şi în showroom-uri.

"C-Klasse este un model de succes care a atras o mulţime de clienţi din întreaga lume. Cererea pentru actuala generaţie depăşeşte succesul predecesorului său. În ceea ce priveşte ţinuta de drum şi sistemele de siguranţă, modelul nostru de succes se confundă acum cu vehiculele de lux. Prin noul său interior, inspirat de cel al lui CLS, modelul stabileşte noi standarde ale valorii şi calităţii în cadrul segmentului său. Suntem încrezători că noul model va continua povestea de succes a predecesorului său", a declarat Joachim Schmidt, vicepreşedinte executiv al departamentului de vânzări şi marketing.

Mercedes C-Klasse este cel mai bine vândut model din clasa sa, cu peste un milion de exemplare comercializate în întreaga lume de la debutul său din 2007.

Cea mai importantă piaţă de desfacere pentru acesta o constituie cea din SUA, care a adunat 25% din vânzările de pe glob, urmată de cea din Germania şi China. Facelift-ul operat pe C-Klasse prezintă un model mult modernizat. Partea frontală a primit o bară şi o grilă nouă, iar blocurile optice au fost restilizate, în timp ce partea din spate dispune de stopuri cu LED-uri şi o bară uşor modificată.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru