C-Klasse facelift

Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.
Sambata, 08 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes va deschide lista de comenzi pentru C-Klasse facelift pe 10 ianuarie

Mercedes C-Klasse facelift va debuta pe 9 ianuarie la Detroit, iar la o zi după acest eveniment, oficialii constructorului din Stuttgart vor deschide lista de comenzi pentru noul model de clasă medie.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse Estate - galerie foto completă

Mercedes-Benz a dezvăluit galeria foto completă a lui C-Klasse Estate în versiunea facelift. Modelul va debuta pe piaţă în această primăvară, alături de versiunea berlină a lui C-Klasse facelift.
Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes-Benz C-Klasse a primit un facelift

Mercedes-Benz a dezvăluit astăzi galeria foto oficială a lui C-Klasse facelift. Aşa cum anticipam din fotografiile spion, modelul a primit mici modificări estetice la exterior şi un interior îmbunătăţit.
Joi, 11 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu Mercedes-Benz C-Klasse facelift

Mercedes-Benz testeaza noul C-Klasse facelift echipat cu toate elementele de caroserie pe care le include revizuirea care va fi aplicata acestui model.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Noul C-Klasse facelift, dezvaluit pe site-ul britanic Mercedes

Site-ul oficial Mercedes din Marea Britanie a dezvaluit accidental fotografiile lui C-Klasse facelift. Modelul va fi prezentat oficial anul viitor.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, C-Klasse, Mercedes C-Klasse, Mercedes-Benz C-Klasse, Mercedes C-Klasse facelift, C-Class, C-Klasse facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru