FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu Mercedes-Benz C-Klasse facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.03.2010
Mercedes-Benz testeaza noul C-Klasse facelift echipat cu toate elementele de caroserie pe care le include revizuirea care va fi aplicata acestui model.

Inginerii Mercedes-Benz testeaza versiunea facelift a lui C-Klasse W204. Modelul a mai fost surprins la teste in urma cu cateva luni, dar la acea vreme era echipat doar cu noua bara de protectie fata si noua capota motor. Facelift-ul operat de cei de la Mercedes-Benz asupra lui C-Klasse este mai amplu si vizeaza numeroase aspecte, iar testele prototipurilor au fost facute in mai multe versiuni de echipare exterioara.

De data aceasta, cei de la Mercedes au echipat C-Klasse facelift cu toate elementele noi inainte de a porni la drum. Dupa cum puteti observa, acesta are o noua bara de protectie fata cu LED-uri de pozitie integrate, un set de blocuri optice noi, o grila fata noua cu o inclinatie diferita si o noua capota. Posteriorul modelului a primit un set de stopuri cu LED-uri si o bara spate modificata.

Odata cu lansarea noului C-Klasse facelift, Mercedes ar putea implementa si o versiune coupe a lui C-Klasse, care sa inlocuiasca modelul CLC. Redimensionarea lui E-Klasse Coupe le permite celor de la Mercedes-Benz sa introduca un model precum C-Klasse Coupe in gama lor fara ca modelele respective sa se suprapuna.

C-Klasse facelift este asteptat sa debuteze in urmatoarele luni, cel mai probabil la un salon auto din Europa.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

 

Comentarii (1)

  • de ce au acoperit stema...ca sa nu stie lumea ce masina e :))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru