Noul C-Klasse facelift, dezvaluit pe site-ul britanic Mercedes

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.12.2009
Site-ul oficial Mercedes din Marea Britanie a dezvaluit accidental fotografiile lui C-Klasse facelift. Modelul va fi prezentat oficial anul viitor.

Desi Mercedes a incercat sa tina secrete fotografiile lui C-Klasse facelift, divizia britanica a constructorului german a facut o gafa care nu a ramas neexploatata de presa auto mondiala. Astfel, pe site-ul oficial Mercedes UK, iubitorii marcii au avut surpriza de a constata ca in configuratorul lui C-Klasse apar imaginile faceliftului in locul celor ale modelului vechi, asa cum e normal.

Conform imaginilor prezentate in premiera de worldcarfans, noul C-Klasse nu vine cu modificari estetice substantiale, modelul ramanand fidel liniilor modelului actual. Schimbarile vizeaza spoilerul frontal, aparitia unui set de lumini de zi LED si includerea intre optiuni a unor jante noi.

Interiorul este si mai zgarcit in modificari, singurele schimbari observabile pe singura fotografie disponibila cu habitaclul fiind regasite la nivelul manerului torpedoului. La nivelul motirizarilor, modificarile vor viza mai ales imbunatatirea performantelor de mediu a propulsoarelor deja existente in gama, nefiind insa exclusa aparitia unor noi motoare diesel.

Noul C-Klasse facelift isi va face aparitia la Detroit, in luna ianuarie, urmand ca debutul de piata sa se desfasoare in cursul anului viitor.

via | WCF

Comentarii (4)

  • Facelift
    Hmm, nu e chiar un facelift ci mai degraba o revizuire a pachetului de lumini (LED-uri "de zi" in fata si in stopuri). Cred ca toate site-urile europene au avut parte de "schimbarea" respectiva de cateva saptamani bune la configurator, inclusiv mercedes-benz.ro

    Also, daca va uitati mai atent, interiorul nu beneficiaza de absolut nicio schimbare. Este doar un nivel diferit de echipare decat cel standard in poze.
    3 2
  • Mircea Mester presedinte
    faceliftul a fost anuntat din Septembrie, Mircea Mester anunta faceliftul in Decembrie. Cam asta e nivelul lui jurnalistic. Hai sterge-mi si acest mesaj oricum nu ai nici o treaba cu jurnalismul.
    3 7
  • mircea
    C-Klasse
    Nu anuntam faceliftul, prezentam primele fotografii. Despre facelift s-a mai scris. De exemplu, aici: http://www.automarket.ro/stiri/exclusiv-mercedes-testeaza-noul-c-klasse-facelift-26558.html
    3 2
  • ..........
    asta si spuneam....ca fotografii cu faceliftul au aparut inca de acum cateva luni. In fine.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru