OFICIAL: Mercedes-Benz C-Klasse a primit un facelift

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.12.2010
Mercedes-Benz a dezvăluit astăzi galeria foto oficială a lui C-Klasse facelift. Aşa cum anticipam din fotografiile spion, modelul a primit mici modificări estetice la exterior şi un interior îmbunătăţit.

Mercedes i-a aplicat lui C-Klasse un facelift complet. Generaţia W204 a debutat pe piaţă în 2007, dar nemţii au aşteptat aproape patru ani pentru a schimba ceva la modelul lor de clasă medie. Modificările operate prin facelift afectează atât exteriorul, cât şi interiorul şi gama de motorizări. Pe scurt, facelift-ul lui C-Klasse pare să fie reuşit şi promite destul de multe, iar rivalii nu mai au prea multe de făcut până la debutul viitoarelor generaţii.

Partea frontală a primit o nouă bară faţă, o grilă nouă şi un set de blocuri optice schimbate. Blocurile optice par să fie inspirate din cele prezente pe SL şi sunt extinse mai mult înspre aripi. Clienţii care optează pentru instalaţia bi-xenon vor avea blocuri optice cu o bandă de LED-uri suplimentară, care ia forma unui C. Modificările la nivelul posteriorului sunt limitate la adăugarea de stopuri cu LED-uri şi la o bară spate modificată subtil.

Interiorul a crescut din punct de vedere calitativ şi are un design mai apropiat de gama actuală a constructorului din Stuttgart.

C-Klasse a primit un nou volan, un bord nou, inserţii de lemn, fante de aerisire noi şi alte elemente care fac uitat plasticul în exces de la interior şi transformă acest facelift în echivalentul unui model nou în ceea ce priveşte interiorul. Opţional, clienţii pot beneficia de un ecran de rezoluţie mare pentru sistemul multimedia.

Cu excepţia versiunilor 4Matic, toate motorizările beneficiază în standard de sistemul Start&Stop. Graţie acestui sistem şi a modificărilor operate la nivelul motorizărilor, cei de la Mercedes-Benz se laudă cu reducerea consumului de carburant pentru toată gama C-Klasse. Din 2011, transmisia 7G-Tronic va putea fi comandată în gama C-Klasse, iar debutul va avea loc pe C250 CDI 4Matic. De asemenea, cei de la Mercedes-Benz au integrat sistemele Attention Assist şi Distronic Plus.

Debutul comercial va avea loc în ianuarie 2011. Oficialii mărcii nu au dezvăluit încă preţurile acestui facelift în România.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (25)

  • Excomunicatorul
    :)
    O masina pe sistem.
    9 8
  • Interior asemanator cu al noului CLS, arata mult mai bine decat inainte
    23 4
  • interioru beton.......
    din spate mi se pare prea banala....
    12 3
  • numa sa nu ne tranteasca din nou o reclama speudo-virala in genul SLK....
    4 7
  • andrei
    tzenu_bmw
    intradevar interioru rupe de tot....imi place ft mult,si ledurile alea multe din spate nu prea sunt atragatoare
    11 2
  • NEW C CLASS
    O corectare la blocurile optice fata ( far )... asemanatoare SL nu E-Class coupe... la care sunt total diferite ( faruri duble separate )
    7 3
  • @TOPLI
    Corect.
    4 3
  • hmm
    interiorul e mai frumos.la exterior ...farurile zici ca sunt de la octavia 2 facelift :))
    9 13
  • condrutz
    si farurile de la octavia 2 facelift zici ca sunt de la mercedes sl facelift
    11 4
  • mie nu mi se pare ca a schimbat nimic la interior
    3 22
  • @ condrutz
    Si eu tot la octavia 2 m-am gandit cand am vazut.
    4 9
  • condrutz
    Si eu la fel dar totusi genu asta de faruri a aparut intai pe mercedes SL facelift,apoi pe octavia 2 facelift si acum pe C class facelift.Nu sunt un fan mercedes dar totusi cam asta e adevaru.
    8 1
  • Ce-a fost in capul lor? L-au stricat!
    Interioriul pare ceva mai rafinat. Insa le exterior e aiurea de tot.
    Blocurile optice sunt banale, nu exprima nimic. Varianta anterioara avea un look agresiv, era mai masculina, mai impunatoare. Asta e stearsa, e o declaratie de gen: "A4, Seria 3, S60 puteti sa-mi luati clientii ca eu sunt cuminte nu supar pe nimeni".
    In loc de C Facelift, puteti sa-i spuneti C Klasse Rotunjel.

    PS: Nu pot sa nu observ ca si MB incepe sa faca masini care se aseamana din ce in mai mult intre ele, la fel ca Audi si BMW. Faruri de SL, stopuri de CL si interior gen E Klasse.
    3 7
  • stefan
    parerea mea e ca farurile seamana foarte mult cu cele de la lancia delta...prima oara cand am vazut poza...am crezut ca e lancia delta sw...
    1 0
  • ff frumos!!
    interior de nota 10, mai putin manerul de la torpedou care nu prea se armonizeaza cu restu, dar in general e superb
    1 0
  • @bugimafia - daca nu vezi nici o diferenta inseamna ca habar n-ai cum arata interiorul dinaintea facelift-ului, ia un hint:
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2007_Mercedes-Benz_C300_Avantgarde_%28W204%29_interior_01.jpg
    Modificari la interior sunt o gramada, in bine. Farurile stil SL mi se par uratele, aratau mai bine cele vechi.
    1 0
  • @ZZZ
    Cred ca nu cunosti modelele Mercedes...in niciun caz nu seamana intre ele...cu exceptia unor anumite detalii, bineinteles, pentru o identificare usoara a marcii. Insa, diferenta intre modele este foarte mare. Pe cand cei de la Audi si BMW, au facut copy-paste la aproape toate modelele, Mercedes a adoptat un design specific fiecarei clase. Te provoc sa cauti poze cu A-B-C-E-S-CLS-class si sa imi spui apoi ca toate seamana intre ele.
    On topic: interiorul are acum o personalitate mai puternica, este mult imbunatatit...cred ca era punctul slab al lui C-class. Blocurile optice fata puteau ramane la fel, cred ca erau mai frumoase.
    4 1
  • urata,nashpa,plictisitoare
    9 6
  • Si Strugurii sunt acrii... Mie un singur lucru nu-mi place la ea si anume farurile, in rest pare foarte ok.
    2 1
  • rafael
    asemanare
    Fata, in special farurile, seamana cu Insignia by Opel
    2 2
  • Frumos, sa vedem si replica BMW
    Frumusel, sper totusi ca viitoare serie 3 sa fie peste :)
    5 3
  • Chiar imi place masina
    4 1
  • numai comentatori fara imaginatie, arata superb este agresiva vezi pozele 6 si 9, eleganta sportiva zvelta, iar cu kitu amg arata bestial
    3 1
  • http://www.netcarshow.com/audi/2012-a6/
    5 1
  • deja de cate ori l-am vazut l-am retinut pe de rost..................AM SPUS SI REPET........................HIDOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru