Mercedes-Benz C-Klasse Estate - galerie foto completă

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 03.01.2011
Mercedes-Benz a dezvăluit galeria foto completă a lui C-Klasse Estate în versiunea facelift. Modelul va debuta pe piaţă în această primăvară, alături de versiunea berlină a lui C-Klasse facelift.

Nemţii de la Mercedes-Benz au prezentat galeria foto completă a lui C-Klasse în versiunea Estate. Modelul va debuta pe piaţă în primăvara anului 2011 şi a primit o modernizare completă odată cu facelift-ul operat la exterior. Astfel, toate motorizările au fost îmbunătăţite, oferind un consum mai redus cu până la 31% graţie noilor transmisii 7G-Tronic şi a funcţiei ECO start/stop. C-Klasse vine echipat cu zece sisteme noi de asistenţă a şoferului.

Pe lângă motorizările noi şi exteriorul împrospătat, interiorul lui C-Klasse Estate a primit şi el o schimbare completă. Noul volan cu "trei spiţe", devenit deja laitmotiv în gama Mercedes-Benz, a poposit şi în habitaclul lui C-Klasse, iar bordul a primit un afişaj LCD integrat mai bine în consola centrală. Toate elementele plastice de la interior par să fie de o calitate superioară celor folosite de versiunea pre-facelift a lui C-Klasse W204, criticată adesea pentru plasticele ieftine de la interior.

La baza programului de individualizare pentru C-Klasse se află două linii de design şi echipamente: ELEGANCE şi AVANTGARDE.

Cele două game sunt mai uşor de distins chiar şi de un client mai puţin familiarizat cu marca din Stuttgart, deşi pot cauza în continuare confuzie în rândul profanilor. Până să primească un facelift, actuala generaţie a lui C-Klasse a obţinut peste 1.000.000 de vânzări din martie 2007 până la finele lui 2010, iar segmentul respectiv le-a adus celor de la Mercedes-Benz peste 8.5 milioane de unităţi vândute de la introducere până în prezent. Primul model Mercedes-Benz din acest segment se numea 190 şi avea codul de şasiu W201, iar primul care a purtat denumirea "C-Klasse" şi este denumit W202 în nomenclatura Mercedes.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • seamana cu o cizma.
    2 13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru