Lexus LFA ar putea fi înlocuit de un supercar bazat pe conceptul LF-LC

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 08.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus studiază posibilitatea creeări unui înlocuitor pentru supercarul LFA. Cel mai probabil acesta va fi bazat pe conceptul LF-LC prezentat acum un an la Salonul de la Detroit.

Lexus nu vrea să renunțe la ideea de a avea un supercar în gama de modele. Conform jurnaliștilor de la Autocar, japonezii de la Lexus studiază posibilitatea de a crea un urmaș pentru modelul LFA. Acesta ar fi bazat pe impresionantul concept LF-LC, prezentatat la Salonul Auto de la Detroit din 2012. Informația a fost parțial confirmată de către Haruhiko Tanahashi, creatorul modelului LFA.

"Cred că un nou supercar Lexus va fi lansat. Sper că astfel conceptul LF-LC va ajunge în producția de serie. Majoritatea conceptelor Lexus au ajuns să se regăsească în modele de serie", a spus Tanahashi jurnaliștilor britanici. El a mai completat spunând că un model situat deasupra actualului Lexus RC, dar cu un preț mai mic față de cel al fostului LFA ar face sens în gama constructorului japonez premium.

Urmareste Automarket
Mark Templin, unul dintre vicepreședinții Lexus pe plan global, a spus la rândul lui că Lexus își dorește o gamă de modele performante cu logo-ul F-Sport, iar deasupra lor să se regăsească noul LFA.
Lexus la lansa la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2014 modelul RC F-Sport propulsat de un motor V8 de 5.0 litri, în timp ce viitorul model GS F a fost suprins în teste. 

Via Autocar

Comentarii (2)

  • SJHGFJHGV
    Ati auzit bine puristilor si cocalarilor ? GS F RC F si chiar un SUPERCAR........acum duceti-va si impuscativa idiotilor...............
    7 11
  • BaditzaEx
    superb conceptul ( peste LFA ), dar daca nu va avea si niste motorizari pe masura si un pret competitiv... nu rupe gura targului;
    vechiul LFA in materie de performanta...cam nu prea surclasa nici un competitor
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru