Lexus LFA

Vineri, 19 Ianuarie 2018 | General

Lexus LFA ar putea avea un succesor: oficialii nu mai pot ignora numărul mare de cereri pentru un nou vector de imagine

Lexus LFA a reprezentat un vector de imagine pentru constructorul nipon. Acum, fanii își doresc un succesor, iar câțiva oficiali îmbrățișează aceeași idee. Rămâne de văzut dacă un nou proiect atât de important o să mai primească undă verde din partea conducerii.
Joi, 03 August 2017 | General

La cinci ani de la finalizarea producției, încă mai există 12 exemplare Lexus LFA nevândute

Din totalul celor 500 de exemplare Lexus LFA produse, 12 sunt în continuare nevândute. Nu pentru că nu ar fi existat cerere, ci pentru că supercarul are potențialul de a deveni mașină de colecție.
Luni, 22 Februarie 2016 | General

Uneori e bine să amâni înmulţirea familiei: pentru moment, supercarul Lexus LFA nu va avea niciun succesor

Lexus a decis să renunţe la producerea unui succesor pentru supercarul LFA, întrucât constructorul vrea ca maşinile sale să fie mai vizibile pe străzi.
Luni, 23 Decembrie 2013 | Modele noi

Topul premierelor aşteptate la Salonul Auto de la Detroit

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Şi anul acesta constructorii se înghesuie dincolo de Ocean. Am adunat deja 10 premiere importante care vor influenţa şi piaţa europeană.
Duminica, 08 Decembrie 2013 | Modele noi

Lexus LFA ar putea fi înlocuit de un supercar bazat pe conceptul LF-LC

Lexus studiază posibilitatea creeări unui înlocuitor pentru supercarul LFA. Cel mai probabil acesta va fi bazat pe conceptul LF-LC prezentat acum un an la Salonul de la Detroit.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Autoipoteze

BMW şi Toyota ar putea dezvolta împreună un urmaş pentru Lexus LFA

BMW şi Toyota au anunţat că intenţionează să dezvolte împreună un model sportiv. Mai multe zvonuri prezic lansarea unui urmaş pentru Lexus LFA, marcând astfel şi revenirea BMW în segmentul supercarurilor convenţionale.
Luni, 15 Iulie 2013 | Modele noi

Lexus lansează o bicicletă de performanţă: F Sport Road Bike

LFA Works, divizia Lexus care a produs modelul LFA, produce acum o bicicletă de performanţă, numită F Sport Road Bike. Aceasta costă 7.700 de euro şi are cadrul din fibră de carbon.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Lexus IS - primele imagini şi detalii oficiale ale noii generaţii

BMW Seria 3 şi Audi A4 au de astăzi un nou rival de temut în segmentul premium. Este vorba despre noua generaţie Lexus IS, dezvăluită oficial de constructorul japonez, chiar înainte de un debut public în cadrul Salonului de la Detroit.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | Tehnologie

Lexus va folosi tehnologia supercarului LFA pentru viitorul coupe LF-LC

Deşi nu a reuşit să scoată profit de pe urma supercarului LFA, Lexus va folosi cunoştinţele folosite pentru dezvoltarea sa în elaborarea versiunii de serie a conceptului LF-LC.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | General

Top Gear se întoarce cu sezonul 19 în data de 27 ianuarie (VIDEO)

Top Gear se va întoarce pe ecrane în data de 27 ianuarie. Cei trei eroi ai show-ului britanic au filmat doar 5 episoade, ceea ce va face ca sezonul 19 să fie cel mai scurt din istoria emisiunii.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Industrie

Lexus a produs ultimul exemplar al supercarului LFA

Lexus a produs în data de 14 decembrie ultimul exemplar al modelului LFA. Constructorul japonez a limitat producţia la numai 500 de unităţi.
Marti, 07 August 2012 | Modele noi

Lexus are în plan modele noi: LFA Roadster, noul IS şi un rival pentru BMW X1

Lexus are planuri mari pentru următorii patru ani. Vrea să dea naştere unui LFA decapotabil, unui crossover care să rivalizeze cu BMW X1 şi unui coupe (LF-LC) care să se bată Porsche 911.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 Iunie 2012 | Industrie

Lexus LFA va ieși în curând din producție

Producția supercar-ului japonez Lexus LFA se apropie de final. Un oficial al mărcii a declarat că Lexus nu va fabrica mai mult de 500 de exemplare ale modelului LFA.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Autoipoteze

Urmaşul lui Lexus LFA ar putea costa aproape 750.000 de euro

Lexus lucrează la un urmaş pentru LFA: modelul ar urma să ofere performanţe apropiate de cele ale lui Aventador şi F12 Berlinetta. Preţul său va fi însă unul extrem de piperat: 750.000 de euro.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | General

TOP 25: Maşinile care frânează cel mai bine de la 100 la 0 km/h

BMW M3 GTS şi Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera sunt maşinile care frânează cel mai bine de la 100 la 0 km/h. Surpriza topului o reprezintă Opel Insignia 2.0 CDTI.
Duminica, 21 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Britanicii de la EVO testeaza Lexus LFA

Chris Harris testeaza pentru revista EVO noul Lexus LFA pe strazile din Marea Britanie.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | Modele noi

Niciun client roman nu a depus cerere pentru Lexus LFA

Niciunul dintre cei 500 de clienti care au depus cerere pentru supercarul Lexus LFA nu este din Romania. Doritorii modelului produs in doar 500 de exemplare se mai pot inscrie pe lista pana in luna martie.
Marti, 01 Decembrie 2009 | Modele noi

Noul Lexus LFA a ajuns in Europa

Lexus a adus primul exemplar al noului sau supercar V10 de 300.000 de euro in Europa. Showroom-ul care are onoarea de a expune modelul japonez se afla in Londra.

Tag-uri similare

Lexus, Lexus LFA, LFA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru