Top Gear se întoarce cu sezonul 19 în data de 27 ianuarie (VIDEO)

de Bogdan Mirică
Vineri, 04.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Top Gear se va întoarce pe ecrane în data de 27 ianuarie. Cei trei eroi ai show-ului britanic au filmat doar 5 episoade, ceea ce va face ca sezonul 19 să fie cel mai scurt din istoria emisiunii.

Urmareste Automarket
După o absenţă îndelungată, Top Gear se întoarce pe ecrane. Data marii reveniri este 27 ianuarie, o zi pe care fanii show-ului britanic şi-au notat-o deja în calendar.

Pentru a promova noul sezon, cel cu numărul 19, Top Gear a lansat şi un trailer, care cuprinde însă, spre dezamăgirea multora, scene din vechile episoade Top Gear. Ele au fost însă mixate pentru a crea un fundal sonor amuzant.

Esential 19 este numărul sezoanelor Top Gear difuzate până în prezent.
5 episoade va avea sezonul cu numărul 19.
Tot din categoria veştilor proaste este şi anunţul potrivit căruia acesta va fi şi cel mai scurt sezon Top Gear, producătorii pregătind doar 5 episoade cu James May, Jeremy Clarkson şi Richard Hammond.
Ne vom despărţi repede de cei trei, în condiţiile în care ultimul episod va fi difuzat în data de 24 februarie.

Episoadele sezonului 19 îl vor găsi pe James May la volanul unui Lexus LFA galben, pe Richard Hammond în scaunul noului Dodge SRT Viper şi pe Jeremy Clarkson într-un Aston Martin Vanquish. Din lista aventurilor nu va lipsi o excursie în Statele Unite, un test cu Pagani Huayra şi o nouă probă de foc pentru invincibilul Toyota Hilux.

via wcf

Comentarii (7)

  • Mircea
    Informatiile voastre sunt false , sezonul 19 va avea 9 episoade , intradevar o sa inceapa pe 27 ianuarie dar se va termina pe 31 martie
    12 1
  • andrey_1293
    Si eu ii astept cu nerabdare dar incep sa ma dezamageasca. Din ce in ce mai putine episoade. Acum cativa ani faceau 12-14 episoade. Acum nici macar jumate. Si-au cam luat-o in cap. A zis lumea ca sunt buni si acum nu mai vor sa faca episoade. Materiale de filmat sigur sunt, ca de la sez 18 incoace s-au lansat o gramada de masini dar...
    15 9
  • Mircea
    @andrey_1293 lansau 12-14 episoade intr-un sezon ?:)) cele mai multe episoade le-a avut sezonul 6 in care au fost 11 episoade
    12 0
  • Great news !!
    10 2
  • Mhm, si in poza asta sunt chiar intr-un Opel Corsa Opc Nurburgring Edition !
    3 5
  • marius
    Super montaj. :))
    2 0
  • Sunt expirati,m-am plictisit de ei!Vreau altceva....
    4 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru