Feedback

Dodge SRT Viper

Joi, 03 Octombrie 2013 | Industrie

Dodge SRT Viper nu se bucură de succes. Chrysler reduce producţia

Supercarul Dodge SRT Viper nu se bucură de un succes prea mare nici măcar în Statele Unite. Ţinta de vânzări a americanilor a fost supraestimată, ceea ce face ca producţia să fie redusă cu o treime.
Luni, 16 Septembrie 2013 | O lume nebuna

Un cuplu din Texas a cumpărat 65 de exemplare Dodge Viper în doar şapte ani

Un cuplu înstărit din Texas a dus la extrem pasiunea pentru supercarul Dodge Viper. Cei doi soţi deţin în prezent cea mai mare colecţie Viper, după ce au cumpărat 65 de exemplare în doar şapte ani.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Dodge SRT Viper ajunge şi în Europa cu un preţ de 140.000 de euro

O companie germană va importa cel mai puternic model existent în gama Dodge: supercarul SRT Viper. Preţul exclusivităţii este unul destul de mare, 139.900 de euro, cu mult peste cel din Statele Unite.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Industrie

Chrysler nu va aduce noul Dodge SRT Viper în Europa

Chrysler a anunţat oficial că nu intenţionează să comercializeze noul Dodge SRT Viper pe piaţa din Europa. În schimb se va concentra mai multe pe piaţa americană.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | General

Top Gear se întoarce cu sezonul 19 în data de 27 ianuarie (VIDEO)

Top Gear se va întoarce pe ecrane în data de 27 ianuarie. Cei trei eroi ai show-ului britanic au filmat doar 5 episoade, ceea ce va face ca sezonul 19 să fie cel mai scurt din istoria emisiunii.
Marti, 24 Iulie 2012 | Economic

Doar unul din cinci dealeri Chrysler va putea vinde noul Dodge Viper

Chrysler a anunţat că noua generaţie Dodge Viper va fi un model exclusivist chiar şi pentru dealerii săi. Doar 20% dintre aceştia vor putea să vândă supercarul.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru