Toyota Hilux

Vineri, 05 Aprilie | Modele noi

Primele imagini cu un pick-up electric BYD, rival al lui Toyota Hilux

BYD a publicat primele imagini oficiale cu primul său pick-up electrificat, ascuns sub camuflaj. Noul model promite să fie un rival pentru modele ca Toyota Hilux, Volkswagen Amarok și Ford Ranger.
Miercuri, 27 Martie | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Toyota Hilux va primi o versiune electrică în 2025

Toyota a anunțat oficial că va lansa o versiune electrică pentru Hilux în 2025. Noul model este dezvoltat în Thailanda, iar acesta ar putea ajunge și în Europa.
Marti, 17 Octombrie 2023 | Modele noi

Noua Toyota Hilux GR Sport II: suspensie înălțată și punți mai late

Toyota a lansat o nouă versiune actualizată pentru Hilux GR Sport. Noul model primește acum o suspensie înălțată și punți mai late, printre altele.
Joi, 04 Iunie 2020 | Modele noi

Toyota lansează Hilux facelift: modificări estetice, suspensii îmbunătățite și un nou motor diesel de 2.8 litri cu 204 CP

Toyota Hilux facelift va fi disponibil pentru comandă începând cu luna iulie. Niponii au pregătit modificări de design și o motorizare diesel de 2.8 litri cu 204 CP și 500 Nm.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Video. Fernando Alonso a testat prototipul viitorului Toyota Hilux facelift: pick-up-ul va fi lansat anul acesta și va avea un motor nou de 2.8 litri

Toyota a publicat primul clip de promovare dedicat viitorului Hilux facelift. Pick-up-ul va fi prezentat în următoarele săptămâni și va ajunge în showroom-uri până la finalul anului.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Modele noi

Toyota a prezentat noul Hilux GR Sport: ediția specială dedicată pieței din Brazilia va fi produsă în doar 420 de exemplare

Toyota a pregătit o surpriză fanilor din Brazilia. Cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paulo, japonezii au prezentat ediția specială Hilux GR Sport. Dezvoltat de divizia Gazoo Racing, pick-up-ul primește accesorii speciale de caroserie și suspensii ceva mai ferme.
Joi, 14 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Toyota Hilux Invincible 50: ediție aniversară pentru pick-upul nipon

Toyota a prezentat Hilux Invincible 50 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Ediția aniversară oferă elemente noi de caroserie și o grafică specială.
Luni, 15 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Pick-up perfect nu există. Dar îl construim noi din cele mai bune părți ale lui Hilux, Navara și Ranger

După cinci zile de Pick-up Maraton alături de Ford Ranger, Nissan Navara și Toyota Hilux, am aflat care mașină a consumat cel mai puțin și am construit pick-up-ul perfect din "bucățile" celor trei mașini din expediția noastră
Sambata, 13 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Final de Pick-up Maraton Moldova: de la un conac părăsit la Arcul de Triumf din Chișinău

În ultima zi a maratonului nostru am descoperit un vechi conac rusesc, am vizitat un fel de palat Shoenbrunn al Moldovei și am încheiat expediția în fața Arcului de Triumf din Chișinău.
Vineri, 12 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 4 din Pick-up Maraton Moldova: acces interzis în Transnistria, cramele moldovenești și autostrada populată cu vaci

Ziua de astăzi ne-a adus contactul cu Transnistria și prima dezamăgire majoră. Ne-am înecat însă amarul în cramele moldovenești.
Joi, 11 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 3 în Pick-up Maraton Moldova: "elefantul" de la Butești și off-road pe al doilea vârf din Moldova

A fost o nouă zi de pomină în #pickupmaraton2017. Am făcut cunoștință cu elefantul din Butești și am escaladat al doilea cel mai înalt vârf al Moldovei.
Miercuri, 10 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 2 în Pick-up Maraton Moldova: un buncăr secret al URSS, cetatea lui Ștefan cel Mare și hotarul de la Nistru

Și ieri a fost o zi plină în #pickupmaraton2017. Am vizitat un buncăr secret ridicat de URSS în 1985 și am ajuns la cetatea lui Ștefan cel Mare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Pick-up Maraton Moldova: Prima zi de expediție, primele traversări prin apă, o fabrică de mozarella și o mașină scoasă din șanț

Prima zi de expediție adevărată în #pickupmaraton2017 a fost una foarte plină. Am văzut cum se face mozarella în Republica Moldova, am salvat o mașină ajunsă într-un șanț și am traversat cu succes un râu.
Luni, 08 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Începe Pick-up Maraton Moldova. Ieri am scos la încălzire cele trei pick-up-uri care au speriat Estul

Expediția noastră în Republica Moldova a început cu o încălzire prin Orheiul Vechi. Am ajuns într-un Viscri moldovenesc și apoi în tribunele unui stadion uriaș, construit acum câteva milioane de ani.
Joi, 04 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Pick-up Maraton Moldova: Prologul unei expediții dincolo de Prut cu Ranger, Navara și Hilux

Automarket dă startul unei expediții în Republica Moldova cu trei dintre cele mai populare pick-up-uri ale momentului. Cu Ford Ranger, Toyota Hilux și Nissan Navara vom explora țara vecină într-un proiect internațional.
Miercuri, 03 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Prezentare: Toyota Hilux, unul dintre cele mai capabile pick-up-uri din segment

Hilux este un nume foarte cunoscut în gama Toyota, fiind unul dintre simbolurile mărcii japoneze când vine vorba de zona cărăușilor familiei japoneze.
Sambata, 29 Octombrie 2016 | Siguranta

Toyota Hilux, repetent la testul elanului: la 60 de km/h mașina e un pericol

Toyota Hilux este unul dintre cele mai populare modele pick-up, motiv pentru care a și fost suspus la testul elanului de către un ziar suedez.
Luni, 22 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Toyota își anunță intrarea în segmentul SUV-urilor mici printr-un teaser care anunță versiunea de serie a conceptului C-HR

Toyota va dezvălui la începutul lunii martie versiunea de serie a conceptului C-HR, un crossover care va lupta cu Nissan Juke. Alături de C-HR vor fi prezentate şi noul Hilux, dar şi utilitara Proace Verso.
Luni, 22 Iunie 2015 | Modele noi

Toyota a lansat două motoare diesel noi pentru Hilux și Land Cruiser

Toyota a anunțat astăzi lansarea a două motoare diesel noi în gamele Hilux și Land Cruiser. Acestea au cilindreea de 2.4 și 2.8 litri și sunt cu 15% mai eficiente decât unitățile pe care le înlocuiesc.
Joi, 21 Mai 2015 | Modele noi

Toyota Hilux: imagini şi informaţii oficiale cu noua generaţie a pick-up-ului japonez

Toyota a dezvăluit noua generaţie a modelului Hilux. După 47 de ani de experienţă, pick-up-ul japonezilor primeşte motoare diesel noi, un design proaspăt şi o serie de tehnologii contemporane.

Tag-uri similare

Toyota Hilux, 3.0 D-4D, Toyota Hilux 2.5 D-4d
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru