Toyota Hilux

Vineri, 23 August 2013 | General

4xVIDEO: Toyota îşi promovează pick-up-ul Tacoma cu umor inteligent

Un magician, un artist stradal, o prietenă supărată şi omul cu coasa se înfruntă cu Toyota Tacoma, un pick-up destinat pieţei americane, în noile spoturi de promovare lansate de divizia americană a mărcii nipone.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | General

Top Gear se întoarce cu sezonul 19 în data de 27 ianuarie (VIDEO)

Top Gear se va întoarce pe ecrane în data de 27 ianuarie. Cei trei eroi ai show-ului britanic au filmat doar 5 episoade, ceea ce va face ca sezonul 19 să fie cel mai scurt din istoria emisiunii.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: Testul Elanului

Testul Elanului - sau manevra de evitare a unui obstacol la viteză de şosea - a fost subiect de controversă în industria auto. Este motivul generalizării ESP-ului pe modelele noi şi unul dintre testele care generează întotdeauna discuţii aprinse între presă şi producătorii de maşini.
Luni, 14 Mai 2012 | Intern

Toyota a deschis un circuit de off-road în Bucureşti

Toyota Bucureşti Nord a deschis primul circuit de off-road din Bucureşti. Aceasta simulează un traseu complex pe teren accidentat şi subliniază capacităţile modelelor Hilux şi Land Cruiser.
Luni, 02 Aprilie 2012 | General

Toyota Hilux doboară un nou record mondial: 9500 de km parcurşi în Antarctica

După ce a atins ambii poli magnetici ai planetei, Toyota Hilux reuşeşte cea mai lungă expediţie în Antarctica. Pe continentul îngheţat, pick-up-ul a parcurs 9500 de kilometri.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Luni, 17 Octombrie 2011 | General

Guinness a recunoscut un nou record de traversare a Polului Sud

Guinness a recunoscut recordul de traversare a Polului Sud stabilit de o expediţie în decembrie 2010. Două Toyota Hilux modificate au parcurs 2.308 kilometri în 108 ore.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Video

3xVIDEO: Trei reclame ingenioase pentru Toyota Hilux facelift

Toyota îl promovează pe Hilux facelift prin trei spoturi geniale pe pieţele din Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Noul Toyota Hilux facelift

Toyota i-a aplicat un facelift lui Hilux odată cu generaţia 2012. Modelul are un interior modern, motoare mai economice şi va fi oferit în România din septembrie.
Marti, 08 Decembrie 2009 | Modele noi

Motor diesel mai puternic pentru Toyota Hilux

Piata europeana va primi un motor diesel 2.5 D-4D mai puternic in gama pick-up-ului Toyota Hilux. Japonezii au modificat unitatea cu patru cilindri pentru a obtine o putere totala de 142 de cai si 343 de Nm.

Tag-uri similare

Toyota Hilux, 3.0 D-4D, Toyota Hilux 2.5 D-4d
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru