4xVIDEO: Toyota îşi promovează pick-up-ul Tacoma cu umor inteligent

de Sebastian Toma
Vineri, 23.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un magician, un artist stradal, o prietenă supărată şi omul cu coasa se înfruntă cu Toyota Tacoma, un pick-up destinat pieţei americane, în noile spoturi de promovare lansate de divizia americană a mărcii nipone.

Toyota a demarat o campanie agresivă de promovare pe piaţa din Statele Unite ale Americii, lansând o serie de spoturi publicitare pentru modelele pe care le comercializează pe respectiva piaţă. Dintre acestea, ne-au atras atenţia patru spoturi pentru promovarea lui Tacoma, un pick-up mai mare decât Hilux, produs în Statele Unite ale Americii şi dedicat pieţei respective. Modelul a primit un facelift în 2012, care i-a adus mai multe dotări şi o serie de schimbări estetice.

Spoturile fac parte din campania intitulata "Let's go places", care joacă şi rolul de slogan pentru marca niponă, sintagma fiind folosită doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Noul slogan a fost introdus în 2012 şi înlocuieşte motto-ul vechi, ”Moving Forward”, introdus în 2004. Odată cu sloganul cel nou, japonezii de la Toyota le-au promis clienţilor modele mai captivante şi i-au invitat să-i ajute să contureze viitorul mărcii japoneze.

Noul slogan al mărcii Toyota folosit pe piaţa din SUA a fost realizat în colaborare cu Saatchi&Saatchi, Dentsu America, Conill, Burrell, Intertrend şi Grieco Research. În trecut, pe piaţa din Statele Unite ale Americii, Toyota a folosit motto-uri precum "Toyota.

Everyday" şi "You asked for it. You got it", printre altele.

Via ToyotaUSA

Comentarii (5)

  • Urmatorul comparativ ar fi: Daewoo Tacoma vs. Samsar!
    1 2
  • @lorinczi.thomas
    Se cheama Daewoo TacUma nu TacOma , asta ca sa fie clar.

    @dan_grc, tipule devii penibil sa mor eu.
    2 6
  • Draga AM, aveti de gand sa faceti ceva cu acest imbecil, adica @mafia, care tot incearca sa posteze in numele meu cu-n cont asemanator? Am inteles, este nevoie de timp pt a implementa schimarile promise, totusi, cand vor veni ele? Daca aveti nevoie de ajutor si pot sa ajut, cu cea mai mare placere, pana atunci n-o sa mai comentez pe aici.
    6 1
  • @@lorinczi.thomas: Faceam o aluzie. Probleme?
    0 0
  • @dan_grc
    Nu il cheama mafia, il cheama robert_444 pe alt site ( posibil ca asta sa fie numele lui real ). A ajuns un frustrat sa critice marcile germane. Eu cred ca nu e nici un pasionat de japoneze doar un spam si atat. Alaltaieri am intrat pe celalt site, si ce sa vezi, spunea ceva despre chiulasa la BMW intr-un comentariu, dar ca deobicei acelasi obsedat.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru