OFICIAL: Toyota Hilux va primi o versiune electrică în 2025

de Tiberiu Safta
Miercuri, 27.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a anunțat oficial că va lansa o versiune electrică pentru Hilux în 2025. Noul model este dezvoltat în Thailanda, iar acesta ar putea ajunge și în Europa.

Toyota Hilux, celebrul pick-up al constructorului japonez, va primi o versiune electrică începând de anul viitor. Viitoarea versiune cu zero emisii a lui Hilux este în prezent dezvoltată în Thailanda. Informațiile au fost confirmat de către Noriaki Yamashita, președintele filialei din Thailanda a mărcii nipone.

Pentru moment, nu există nicio informație tehnică despre viitorul Hilux electric. De asemenea, Yamashita nu a precizat unde va fi produsă viitoarea versiune. În schimb, mai multe prototipuri ale noului model vor fi livrate într-o regiune din Thailanda pentru a fi testate ca vehicule de transport public. Testele vor începe luna viitoare.

La final, este posibil ca viitoarea versiune electrică a lui Toyota Hilux să ajungă și în Europa. Deocamdată, lansarea europeană a lui Hilux electric nu a fost confirmată. Noua versiune ar urma să fie bazată pe conceptul Hilux Revo BEV, prezentat în 2022.

via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru