Toyota lansează Hilux facelift: modificări estetice, suspensii îmbunătățite și un nou motor diesel de 2.8 litri cu 204 CP

de Cornel Șocariciu
Joi, 04.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota Hilux facelift va fi disponibil pentru comandă începând cu luna iulie. Niponii au pregătit modificări de design și o motorizare diesel de 2.8 litri cu 204 CP și 500 Nm.

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la Hilux facelift. Producătorul nipon a pregătit o serie de modificări la nivelul designului, îmbunătățiri pentru interior, suspensii modificate și o motorizare nouă de 2.8 litri.

În partea frontală, Hilux facelift va fi echipat cu o grilă restilizată, cu un spoiler modificat și cu faruri cu LED. Niponii au pregătit stopuri cu LED, dar și jante din aliaj vopsite în negru cu diametrul de 18 inch. Paleta de culori pentru caroserie a fost extinsă și propune noile nuanțe Emotional Red II, Dark Blue și Oxide Bronze.

La interior, clienții vor descoperi un ecran central nou cu diagonala de 8 inch, un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, aer condiționat automat, buton pentru pornirea motorului, senzori de parcare spate și față, dar și un sistem audio JBL cu 9 incinte.

Toyota Hilux facelift va fi disponibil în versiunile Single Cab, Extra Cab și Double Cab. Niponii vor păstra nivelul de echipare de top Invincible.

Aceast va fi disponibil pe versiunile Extra Cab și Double Cab și propune elemente speciale de caroserie, dar și echipamente suplimentare de interior.

Pentru piața din Europa, gama de motorizări va include și un nou propulsor diesel de 2.8 litri cu 204 CP și 500 Nm. Motorul va fi disponibil atât cu o transmisie manuală cu șase trepte, cât și cu o cutie automată tot cu șase rapoarte. Indiferent de transmisia aleasă, niponii vor oferi sistemul de tracțiune integrală. În plus, motorizarea va putea fi comandată doar pe versiunile Extra Cab și Double Cab. 

Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 10 secunde (cu 2.8 secunde mai rapid comparativ cu versiunile echipate cu motorul diesel de 2.4 litri), în timp ce consumul mediu mixt anunțat de producător este de 7.8 litri/100 de kilometri.

Toyota propune și o serie de îmbunătățiri la nivelul sistemului de direcție, dar și în dreptul suspensiilor (pick-up-ul promite acum ceva mai mult confort). În plus, pe versiunile 4x2, niponii au introdus un nou sistem electronic de control pentru a spori performanțele lui Hilux facelift în off-road.

Conform oficialilor Toyota, vânzările lui Hilux facelift vor demara pe piețele din Europa de est începând cu luna iulie.

Comentarii (3)

  • masini serioase!
    12 1
  • LEXMARK
    @Cornel Șocariciu

    Baieti, de unde luati voi toate informatiile acestea, de pe "mobile.de"?
    Nivelul de echipare "Invincible" este disponibil inca de la generatia anterioara si la fel si culorile pomenite...
    Inteleg ca iubiti cu toata inima Golf-ul 4 dar va rog eu, puneti-va la punct si cu celalalte marci auto ca ne-am cam saturat de astfel de stangacii...
    5 2
  • @Lexmark
    Mulțumim pentru observații. Am modificat informațiile referitoare la versiunea de top.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru