Hilux facelift

Joi, 01 Februarie | Modele noi

Toyota Hilux primește un nou facelift: motorizare diesel mild-hybrid

Divizia Toyota din Australia anunță un nou facelift pentru a opta generație Hilux. Este încă incert dacă noutățile, inclusiv o motorizare diesel mild-hybrid, vor fi preluate de versiunea comercializată în Europa.
Joi, 04 Iunie 2020 | Modele noi

Toyota lansează Hilux facelift: modificări estetice, suspensii îmbunătățite și un nou motor diesel de 2.8 litri cu 204 CP

Toyota Hilux facelift va fi disponibil pentru comandă începând cu luna iulie. Niponii au pregătit modificări de design și o motorizare diesel de 2.8 litri cu 204 CP și 500 Nm.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Video. Fernando Alonso a testat prototipul viitorului Toyota Hilux facelift: pick-up-ul va fi lansat anul acesta și va avea un motor nou de 2.8 litri

Toyota a publicat primul clip de promovare dedicat viitorului Hilux facelift. Pick-up-ul va fi prezentat în următoarele săptămâni și va ajunge în showroom-uri până la finalul anului.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Video

3xVIDEO: Trei reclame ingenioase pentru Toyota Hilux facelift

Toyota îl promovează pe Hilux facelift prin trei spoturi geniale pe pieţele din Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Noul Toyota Hilux facelift

Toyota i-a aplicat un facelift lui Hilux odată cu generaţia 2012. Modelul are un interior modern, motoare mai economice şi va fi oferit în România din septembrie.

Tag-uri similare

Toyota, modele noi Toyota, Toyota Hilux, Hilux, D-4D, Hilux facelift, Toyota Hilux facelift, Toyota D-4D
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru