Video. Fernando Alonso a testat prototipul viitorului Toyota Hilux facelift: pick-up-ul va fi lansat anul acesta și va avea un motor nou de 2.8 litri

de Cornel Șocariciu
Marti, 02.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat primul clip de promovare dedicat viitorului Hilux facelift. Pick-up-ul va fi prezentat în următoarele săptămâni și va ajunge în showroom-uri până la finalul anului.

Toyota pregătește o serie de îmbunătățiri pentru Hilux. Conform primelor informații, pick-up-ul constructorului nipon va fi prezentat în următoarele zile, debutul comercial fiind programat până la finalul anului curent.

Acum, oficialii Toyota au demarat campania de promovare a viitorului Hilux facelift. Niponii au pregătit un scurt clip video în cadrul căruia apar o serie de cadre cu unul dintre prototipurile viitorului pick-up. Clipul a fost realizat anul trecut în Spania în timpul pregătirilor pentru Raliul Dakar, iar la volanul prototipului s-a aflat Fernando Alsonso.

Conform oficialilor producătorului nipon, viitorul Hilux facelift va fi echipat cu un nou motor diesel de 2.8 litri și va beneficia de o serie de modificări la nivelul suspensiei.

"A fost foarte plăcut să testez viitorul Hilux pe o probă de raliu, în condiții extreme. Noul motor de 2.8 litri se comportă foarte bine, iar noua suspensie se descurcă excelent. Vei avea confort chiar și atunci când duci la limită viitorul Hilux", a declarat Fernando Alonso la finalul testelor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru