Toyota a prezentat noul Hilux GR Sport: ediția specială dedicată pieței din Brazilia va fi produsă în doar 420 de exemplare

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 07.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a pregătit o surpriză fanilor din Brazilia. Cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paulo, japonezii au prezentat ediția specială Hilux GR Sport. Dezvoltat de divizia Gazoo Racing, pick-up-ul primește accesorii speciale de caroserie și suspensii ceva mai ferme.

Toyota profită de Salonul Auto de la Sao Paulo și prezintă o versiune ceva mai sportivă a pick-up-ului Hilux. Numele său este Hilux GR Sport și a fost dezvoltat de divizia de performanță Gazoo Racing special pentru piața din Brazilia.

Conform oficialilor Toyota, vor fi produse doar 420 de exemplare Hilux GR Sport, iar clienții vor avea la dispoziție trei culori pentru caroserie: roșu, negru și alb.

La nivel estetic, Toyota Hilux GR Sport integrează mici modificări la nivelul grilei și în dreptul aripilor. De asemenea, reprezentanții Gazoo Racing spun că au modificat sistemul de direcție și au pregătit suspensii ceva mai rigide (arcuri și amortizoare noi). Cu toate acestea, Toyota oferă jante de 17 inch "încălțate" cu anvelope all-terrain. La interior, divizia Gazoo Racing a pregătit câteva accesorii "acoperite" cu logo-ul companiei. 

Sub capota lui Hilux GR Sport se află un motor diesel de 2.8 litri capabil să ofere 177 CP și 450 Nm. Acesta este cuplat la o cutie automată cu 6 trepte și la un sistem de tracțiune integrală.

Via | Topgear

Comentarii (1)

  • Care-i faza cu piata din Brazilia ...si de ce ne-ar interesa pe noi ? Ca tot vad stiri cu lansari exclusive pt. piata din Brazilia !! Intreb si eu ! Oricum cred ca Toyota au gresit continentul, modelul asta-i visul oricarui...terorist care se respecta !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru