Aston Martin Vanquish

Sambata, 17 Februarie 2018 | Industrie

Mașina lui James Bond, scoasă la licitație: un Aston Martin Vanquish deținut de actorul Daniel Craig va fi vândut la New York, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile

Un model Aston Martin Vanquish din 2014, aflat în proprietatea actorului Daniel Craig, va fi scos la licitație la New York, iar banii obținuți vor fi donați unui ONG.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Modele noi

Aston Martin confirmă că noua generație Vanquish va fi dezvăluită în 2018: “Vrem să ne luptăm cu Ferrari 812 Superfast!”

Noua generație Aston Martin Vanquish va fi prezentată în 2018, an în care vor începe și vânzările, iar șeful Andy Palmer spune că modelul britanic va concura cu Ferrari 812 Superfast.
Miercuri, 16 August 2017 | Modele noi

Familie numeroasă: Aston Martin lansează noile Vanquish Zagato Speedster și Shooting Brake

Gama Aston Martin Vanquish Zagato a devenit mai mare. Britanicii au lansat versiunile Speedster și Shooting Brake. Ambele vor fi produse în serie limitată.
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | Modele noi

Vanquish primeşte steroizi: Aston Martin Vanquish S are motor V12 de 5.9 litri şi 588 de cai putere

Aston Martin a îmbunătăţit celebrul Vanquish într-o versiune specială care mizează pe un motor V12 de 5.9 litri şi 588 de cai putere şi pe o cutie de viteze cu schimbări mai rapide ale treptelor de viteză.
Luni, 22 August 2016 | Modele noi

O decapotabilă lansată la final de vară: Aston Martin Vanquish Zagato Volante costă 500.000 de euro

Aston Martin a dezvăluit la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach modelul decapotabil Aston Martin Vanquish Zagato Volante, o decapotabilă de 500.000 de euro, care va fi produsă în doar 99 de exemplare.
Marti, 29 Martie 2016 | Tehnologie

Cutia manuală moare, dar nu se predă: Aston Martin promite să nu renunțe la supercarurile cu transmisie manuală

Șeful Aston Martin a promis că producătorul britanic va fi ultimul creator de supercaruri care va renunța la folosirea transmisiei manuale.
Joi, 09 Aprilie 2015 | General

Aston Martin şi Henrik Fisker şi-au rezolvat disputa de design: proiectul Thunderbolt a fost oprit

În urma unei medieri, Aston Martin a decis să renunţe la procesul intentat lui Henrik Fisker după ce fostul designer şef al mărcii britanice s-a angajat să nu producă modelul Thunderbolt.
Vineri, 27 Martie 2015 | Concepte

Aston Martin îl acuză pe Henrik Fisker de plagiat în cazul conceptului Thunderbolt

Aston Martin a declarat oficial că prototipul Thunderbolt, creat de Henrik Fisker, fondatorul companiei auto cu acelaşi nume, este o tentivă de plagiat, care induce în eroare publicul.
Duminica, 15 Martie 2015 | Modele noi

Henrik Fisker a creat conceptul Thunderbolt, un supercar bazat pe modelul Aston Martin Vanquish

Fostul șef al departamentului de design Aston Martin, Henrik Fisker a creat un concept numit Thunderbolt. Este un studiu de design ce are la bază modelul Aston Martin Vanquish.
Joi, 06 Februarie 2014 | General

Recall istoric pentru Aston Martin: trei sferturi din producţia ultimilor 7 ani va fi rechemată în service

Aston Martin a anunţat un recall important, care afectează 17.590 de maşini. Numărul lor reprezintă trei sferturi din tot ceea ce a produs Aston începând cu noiembrie 2007.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | General

Jeremy Clarkson şi Richard Hammond au rămas fără permis în Franţa

Jeremy Clarkson şi Richard Hammond au depăşit limita de viteză în Franţa cu peste 50 de km/h. Pentru asta au primit o amendă usturătoare şi li s-a ridicat dreptul de a mai conduce în Franţa pentru următoarele trei luni.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Modele noi

Aston Martin Vanquish Volante, cea mai uşoară decapotabilă a englezilor

Aston Martin a prezentat primele informaţii şi imagini oficiale ale versiunii Volante (cabriolet) a noului Vanquish. Modelul dezvoltă 573 CP şi aproape 265.000 de euro pe piaţa din Germania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Martie 2013 | Premii auto

World Car of The Year 2013: Iată lista scurtă a finaliştilor!

Mercedes-Benz A-Klasse, Porsche Boxster, Subaru BRZ şi Volkswagen Golf 7 se vor lupta pentru titlul de World Car of The Year 2013.
Vineri, 22 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Şi în această săptămână vă aducem în prim plan cele mai interesante propuneri de tuning ale săptămânii care a trecut. Avem pentru voi o serie de supercaruri exclusiviste, dar şi cel mai puternic Mitsubishi Lancer Evo X din lume.
Luni, 04 Februarie 2013 | Premii auto

OFICIAL: Cei 10 finalişti World Car of the Year 2013

Organizaţia care decernează premiile World Car of the Year a anunţat finaliştii ediţiei 2013. Câştigătorul va fi anunţat în 28 martie, la Salonul Auto de la New York.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Aston Martin Vanquish Centenary - ediţie specială pentru 100 de ani de existenţă

Aston Martin a lansat Vanquish Centenary Edition, o versiune specială care sărbătoreşte cei 100 de ani de existenţă ai brandului britanic.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | General

Top Gear se întoarce cu sezonul 19 în data de 27 ianuarie (VIDEO)

Top Gear se va întoarce pe ecrane în data de 27 ianuarie. Cei trei eroi ai show-ului britanic au filmat doar 5 episoade, ceea ce va face ca sezonul 19 să fie cel mai scurt din istoria emisiunii.
Marti, 18 Decembrie 2012 | General

Aston Martin şi-a anunţat planurile de sărbătorire a centenarului

Aston Martin va celebra 100 de ani de existenţă, iar constructorul va organiza o serie de evenimente în 2013 pentru a marca acest moment deosebit în istoria sa.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | Modele noi

Aston Martin Vanquish - galerie foto completă cu modelul aniversar

Aston Martin a publicat o galerie foto completă cu noul model Vanquish cu motor V12 de 6 litri şi 565 CP care va fi lansat anul viitor la aniversarea centenarului companiei.
Luni, 03 Septembrie 2012 | General

Aston Martin Virage - sfârşit de carieră prematur din cauza vânzărilor slabe

Aston Martin se pregăteşte să oprească producţia modelului Virage. Supercarul s-a dovedit a fi o dezamăgire din punct de vedere al vânzărilor, locul său urmând să fie suplinit de un DB9 revizuit.

Tag-uri similare

Aston Martin, DBS, Aston Martin Vanquish, Aston Martin DBS, DB9, Vanquish, Aston Martin DB9
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru