O decapotabilă lansată la final de vară: Aston Martin Vanquish Zagato Volante costă 500.000 de euro

de Bogdan Mirică
Luni, 22.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a dezvăluit la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach modelul decapotabil Aston Martin Vanquish Zagato Volante, o decapotabilă de 500.000 de euro, care va fi produsă în doar 99 de exemplare.

Aston Martin face un adevărat tur de forță al celor mai importante concursuri de eleganță din lume. După ce a dezvăluit Vanquish Zagato cu ocazia Concursului de Eleganță de la Villa d`Este, constructorul englez și carosierul italian recidivează la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach cu varianta decapotabilă a supercarului: Aston Martin Vanquish Zagato Volante.

Inspirat de roadstere emblematice ca V8 Vantage Volante din 1987 și de DB7 Zagato, supercarul adoptă un acoperiș retractabil din pânză. Cu excepția acestuia, toate celelalte detalii de design rămân similare: blocurile optice față și spate cu o nouă semnătură LED asemănătoare celei întâlnite pe Vulcan, precum și aspectul agresiv al spoilerelor.

Esential 99 de exemplare Aston Martin Vanquish Zagato Volante vor fi construite.
Puterea va fi asigurată de un motor V12 de 5.9 litri, programat să iasă la pensie în viitorul apropiat.
Comparativ cu versiunea standard a lui Volante, creația dezvoltată împreună cu Zagato are 592 de cai putere și poate atinge 100 de km/h în aproximativ 3.7 secunde.

Asemeni variantei coupe, doar 99 de exemplare vor fi construite începând cu toamna acestui an, ceea ce înseamnă că și prețul va fi unul pe măsură, estimat la aproape 500.000 de euro.

Comentarii (3)

  • Foarte frumoasa. Totusi mi se pare ca vedem foarte multe stiri despre masini extrem de scumpe si dedicate doar unui procent de 0.01% al populatiei (chiron, ford gt, conceptul maybach, zagato).... Cred ca am si avem nevoie de informatii si stiri care chiar ne folosesc...
    16 2
  • @Starlea
    Asa e....dar informatia momentan e sa zicem gratis si e bine sa o citim si sa existe pe aceste pagini ca loc e suficient pt. orice stire.
    Am dat din greseala pe tine si am vazut acolo ca ai Jeep G.C....din ce an e ?
    1 1
  • 2014 Overland
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru