Zagato

Marti, 04 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu viitorul Zagato IsoRivolta GTZ: GT-ul echipat cu motor V8 va fi produs în 19 unități

Zagato va prezenta noul IsoRivolta GTZ în luna octombrie. Noul model va fi produs în doar 19 unități, nouă dintre acestea fiind deja rezervate.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Modele noi

Coupe și speedster: Aston Martin lansează ediția specială Vantage V12 Zagato Heritage Twins

Aston Martin împreună cu carosierul italian Zagato au lansat Vantage V12 Zagato Heritage Twins. Pachetul special este alcătuit dintr-un coupe și un speedster, iar ambele modele au fost echipate cu motorul V12 de 5.9 litri cu 600 CP.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Modele noi

Aston Martin DBS GT Zagato: accesorii exterioare din aur, elemente interioare printate 3D și producție limitată la 19 unități

Aston Martin a prezentat ediția specială DBS GT Zagato. Modelul va fi comercializat exclusiv împreună cu DB4 GT Zagato Continuation, iar prețul de pornire al pachetului este de 6.7 milioane de euro.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Modele noi

Imagini oficiale pentru noul Aston Martin DBS GT Zagato: ediție specială cu doar 19 exemplare, producția începe în 2020

Aston Martin a publicat primele imagini oficiale cu viitorul DBS GT Zagato, o ediție limitată ce va fi produsă în doar 19 exemplare începând din 2020. Britanicii vor să marcheze centenarul casei de design Zagato și parteneriatul de lungă durată dintre cele două companii.
Luni, 22 August 2016 | Modele noi

O decapotabilă lansată la final de vară: Aston Martin Vanquish Zagato Volante costă 500.000 de euro

Aston Martin a dezvăluit la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach modelul decapotabil Aston Martin Vanquish Zagato Volante, o decapotabilă de 500.000 de euro, care va fi produsă în doar 99 de exemplare.
Vineri, 20 Mai 2016 | Concepte

Englezoaica senzuală: Aston Martin Vanquish Zagato Concept are 600 de cai și caroserie din fibră de carbon desenată de italieni

Caroseriul italian Zagato a creat un Aston Martin unicat pe care-l va expune la Concursul de Eleganță de la Villa d'Este, în Italia. Mașina nu e destinată comercializării, dar probabil că cererile vor schimba acest aspect.
Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Zagato îl prezintă în acest weekend pe Mostro, un coupe în serie limitată care celebrează centenarul Maserati

Zagato va prezenta la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este un model numit Mostro. Echipat cu o motorizare V8 de origine Maserati, Mostro va fi fabricat într-o serie limitată la cinci unităţi şi celebrează centenarul mărcii italiene.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Modele noi

Aston Martin Virage Shooting Brake, creaţie unică a carosierului Zagato pentru aniversarea sa de 95 de ani

Carosierul italian Zagato a construit un exemplar special pentru un client. Acesta se numeşte Aston Martin Virage Shooting Brake şi celebrează şi 95 de ani de la înfiinţarea casei de design Zagato.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Zagato Lamborghini 5-95, modelul considerat iniţial a fi doar un concept, a primit o versiune de serie

Carosierul italian Zagato va construi patru exemplare de serie ale modelului 5-95, bazat pe Lamborghini Gallardo. Primul dintre acestea este galben şi a fost prezentat oficial astăzi.
Marti, 24 Iunie 2014 | Feature

Vision Gran Turismo - conceptele virtuale fascinante construite pentru Gran Turismo 6

Gran Turismo este un joc video ce a devenit un fenomen. Pentru a sărbători 15 ani de existenţă, creatorul său a lansat o provocare pentru toţi constructorii auto: să creeze automobile unicat ce vor exista doar în mediul virtual din GT6. Acest proiect poartă numele de Vision Gran Turismo.
Luni, 26 Mai 2014 | Modele noi

Zagato Lamborghini 5-95, o creaţie pentru aniversarea de 95 de ani de existenţă ai companiei milaneze, a debutat la Villa d'Este

Carosierul italian Zagato vine la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este cu Lamborghini 5-95, un model cu care sărbătoreşte 95 de ani de înfiinţare.
Luni, 26 Mai 2014 | Concepte

Mini Superleggera Vision: conceptul unui roadster britanic cu inspiraţie italiană

Englezii de la Mini au prezentat conceptul Superleggera Vision, pe care îl vor expune la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Iulie 2013 | Modele noi

Aston Martin DBS Coupe şi DB9 Spyder Zagato, două exponate de excepţie

Carosierul italian Zagato a construit două modele speciale bazate pe DBS şi DB9 pentru a sărbători centenarul mărcii britanice. Acestea au fost deja achitate de doi colecţionari.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 100 de ani de Aston Martin - între faliment şi One-77

Una dintre mărcile auto ce se identifică cu rafinamentul premium din Marea Britanie împlineşte în această lună 100 de ani de existenţă. Este vorba de Aston Martin, marca auto preferată de James Bond.
Sambata, 18 August 2012 | Modele noi

BMW Zagato Roadster - model special pentru Pebble Beach Concours d'Elegance

După ce BMW și Zagato au colaborat pentru a crea modelul BMW Zagato Coupe pe care l-am văzut la Concorso d'Eleganza Villa d'Este, cei doi recidivează cu varianta Roadster pregătită pentru Pebble Beach Concours d'Elegance.
Joi, 16 August 2012 | Concepte

BMW Zagato Roadster Concept, primul teaser oficial

BMW a pregătit o versiune roadster a conceptului Zagato Coupe prezentat la Villa d'Este. Modelul va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Lista viitoarelor premiere din grupul Fiat: Maseratina, 500 Zagato şi Alfa Spider

Sergio Marchionne le-a dezvăluit planurile Fiat celor de la Automobile Magazine. Toate mărcile din alianţa Fiat-Chrysler urmează să lanseze câte patru modele în următorii cinci ani.
Miercuri, 30 Mai 2012 | Modele noi

Evanta oferă o versiune "renăscută" a lui Aston Martin DB4 Zagato

Englezii de la Evanta oferă o conversie specială pentru Aston Martin DB7, care îi aduce aspectul celebrului Aston Martin DB4 Zagato, în timp ce păstrează motorul V12 şi elementele moderne de siguranţă.
Duminica, 27 Mai 2012 | Video

3XVIDEO: BMW prezintă în detaliu proiectul Zagato Coupe

BMW prezintă în detaliu proiectul Zagato Coupe, modelul concept creat împreună cu carosierul italian Zagato pentru Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Sambata, 26 Mai 2012 | Concepte

BMW Zagato Coupe - surpriza bavareză pentru Concorso d'Eleganza Villa d'Este

BMW a pregătitit o surpriză de proporții pentru concursul de frumusețe de la Villa d'Este: un spectaculos coupe desenat de Zagato.

Tag-uri similare

Fiat, Salon Auto, Lamborghini, Alfa Romeo, Bentley, Geneva, Concept, Salonul Auto, supercar, design
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru