Primele imagini cu viitorul Zagato IsoRivolta GTZ: GT-ul echipat cu motor V8 va fi produs în 19 unități

de Cornel Șocariciu
Marti, 04.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Zagato va prezenta noul IsoRivolta GTZ în luna octombrie. Noul model va fi produs în doar 19 unități, nouă dintre acestea fiind deja rezervate.

Zagato a publicat primele imagini și informații referitoare la viitorul IsoRivolta GTZ. Noul model dezvoltat de casa italiană preia o parte din liniile vechiului Iso Rivolta A3 din anii '60 și le condimentează cu accesorii moderne.

Conform reprezentanților Zagato, noul IsoRivolta GTZ va fi produs în doar 19 unități, nouă dintre acestea fiind deja rezervate.

Pentru moment, italienii nu au oferit detalii cu privire la prețul noului model, însă au specificat că detaliile complete vor fi publicate în momentul lansării, eveniment programat pentru luna octombrie.

Noul Zagata IsoRivolta GTZ va miza pe o caroserie fabricată din fibră de carbon, iar sub capotă, italienii au pregătit "un suflet" american: un V8 preluat de pe Corvette Z06. Conform reprezentanților Zagato, propulsorul a fost modificat, iar acum are o cilindree de 6.8 litri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru