Primul teaser cu noul Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Lansare în 2023

de Tiberiu Safta
Miercuri, 07.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a publicat primul teaser cu viitorul Giulia SWB Zagato. Noul model va avea o caroserie desenată de specialiștii Zagato și va fi bazat pe actualul Giulia. Lansarea oficială este programată în 2023.

Constructorul italian ne oferă prima imagine sugestivă cu un nou model care promite să fie unul exclusivist. Noul model poartă numele Giulia SWB Zagato și, așa cum reiese din acesta, caroseria este desenată de către specialiștii de la Zagato.

Modelul bazat pe actualul Giulia va avea un ampatament mai scurt. Deși acest lucru nu a fost confirmat oficial, este posibil ca noul model să fie o variantă coupe a lui Giulia, care să fie produs în serie limitată.

Din imaginea oferită putem vedea partea din spate a noului model, care este complet redesenată față de Giulia. Semnătura luminoasă a stopurilor relevă o parte din formele noului model. Cel mai probabil, modelul italian va avea un design de inspirație retro, preluat de la modele celebre din trecut, precum Alfa Romeo T33 Stradale.

Alfa Romeo nu a divulgat mai multe informații despre viitorul model bazat pe Giulia. Există zvonuri că noul model al italienilor ar urma să beneficieze de motorul V6 de 2.9 litri văzut la Giulia Quadrifoglio și la Giulia GTA.

Până în acest moment știm doar că noul Giulia SWB Zagato urmează să fie lansat în 2023. Cel mai probabil, lansarea va avea loc în martie.

via Alfa Romeo

Comentarii (3)

  • V6 mad max 1980 ....

    Nu este interesant...
    3 3
  • Seriff
    Din contra, este foarte interesant, in conditiile in care toti scot masini limitate la 180 cu motoare electrice, hibride si alte tampenii care nu fac altveva decat sa creasca pretul masinii, in timp ce performantele sunt identice cu cele ale masinilor din anii 90, dar ce sa stie Mike, el viseaza masini cu baterii, trend care aproape ca a trecut de cand cu scumpirea curentului.
    3 1
  • :)))))

    Sigur cine îşi cumpără Zagato se uită la diferenţa curent vs combustibil
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru