Giulia

Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Viitoarea generație Alfa Romeo Giulia va avea aceeași platformă cu noul Dodge Charger

Jean-Philippe Imparato, șeful Alfa Romeo, a confirmat anul lansării viitoarei generații Giulia. Noul model va fi lansat în 2026 și va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Dodge Charger.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ediții speciale pentru Alfa Romeo Giulia, Stelvio și Tonale

Alfa Romeo a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Giulia, Stelvio și Tonale. Botezată Tributo Italiano, aceasta aduce culorile steagului Italiei, precum și simboluri speciale.
Luni, 27 Februarie 2023 | Modele noi

Viitorul Alfa Romeo Giulia va fi electric: versiune Quadrifoglio de 1000 de cai putere

Viitoarea generație Alfa Romeo Giulia va fi electrică. Noul model va primi și o versiune de performanță Quadrifoglio care promite 1000 de cai putere. Lansarea este programată pentru 2025.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Debut în 2023

Alfa Romeo a publicat mai multe imagini oficiale noi cu viitorul Giulia SWB Zagato. Viitorul coupe italian, bazat pe sedanul Giulia, va avea un motor V6 bi-turbo și va fi prezentat în 2023.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Modele noi

Primul teaser cu noul Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Lansare în 2023

Alfa Romeo a publicat primul teaser cu viitorul Giulia SWB Zagato. Noul model va avea o caroserie desenată de specialiștii Zagato și va fi bazat pe actualul Giulia. Lansarea oficială este programată în 2023.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Industrie

Viitoarele generații Alfa Romeo Giulia și Stelvio ar putea fi pur electrice

Potrivit unui oficial Alfa Romeo, viitoarea generație a modelelor Giulia și Stelvio va fi pur electrică. Noile modele vor debuta spre finalul acestui deceniu.
Joi, 27 Octombrie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia și Stelvio facelift: instrumentar de bord digital și ediție de lansare Competizione

Alfa Romeo Giulia și Stelvio tocmai au primit un facelift pentru a fi mai apropiate de fratele de gamă Tonale. Printre noutăți se numără un instrumentar de bord digital, dar și o ediție de lansare Competizione.
Miercuri, 13 Iulie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia QV, exemplar unicat de 245.000 de euro. Este inspirat de designul anilor ’60

O companie italiană a transformat un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde într-o mașină cu un design inspirat din anii ’60. Mașina a fost construită pentru a marca 60 de ani de când a fost lansat primul Alfa Romeo Giulia și va fi vândută în serie limitată.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Ediție specială Alfa Romeo Giulia Speciale. Producție de 15 exemplare și disponibilă doar în Canada

Alfa Romeo a lansat o ediție limitată a modelului Giulia, numită Speciale. Noul model este vopsit într-o culoare verde specială și este dotat cu mai multe elemente din fibră de carbon. Producția va fi limitată la numai 15 exemplare pentru piața din Canada.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Industrie

Șeful Alfa Romeo: "Viitoarea generație Giulia va fi pur electrică"

Șeful constructorului italian de automobile, Jean-Philippe Imparato, a confirmat că va exista o viitoare generație Giulia, dar că va fi vorba despre un model pur electric.
Luni, 28 Martie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Estrema, ediție specială pentru Giulia și Stelvio: suspensie adaptivă și diferențial cu alunecare limitată

Alfa Romeo a prezentat o nouă ediție specială pentru modelele Giulia și Stelvio, numită Estrema. Mașinile care poartă acest nume vor dispune de suspensie adaptivă și de un diferențial cu alunecare limitată ca dotări standard.
Duminica, 22 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo Giulia va concura în viitorul campionat dedicat turismelor electrice: modelul a fost pregătit de Romeo Ferraris și dezvoltă 670 CP

Casa Romeo Ferraris a prezentat Alfa Romeo Giulia ETCR, un model electric dedicat noului campionat de turisme electrice. Conform regulamentului, modelul este echipat cu un sistem electric de propulsie cu 670 CP, iar resursele sunt gestionate exclusiv de roțile de pe puntea spate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Industrie

Alfa Romeo va elimina Giulietta din gamă în acest an: modelul va fi înlocuit de viitorul SUV Tonale

Alfa Romeo a anunțat că modelul Giulietta va fi eliminat din gamă în acest an, locul său urmând să fie luat de noul SUV Tonale, a cărui lansare este așteptată în viitorul apropiat.
Luni, 02 Martie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo a prezentat noile Giulia GTA și Giulia GTAm: 540 de cai putere, masă totală mai mică și doar 500 de unități

Alfa Romeo a lansat noile Giulia GTA și Giulia GTAm. Ambele modele sunt echipate cu motorul V6 de 2.9 litri capabil să ofere 540 de cai putere. Sprintul de la 0 la 100 km/h se desfășoară în doar 3.6 secunde, iar masa totală este mai mică cu circa 100 de kilograme comparativ cu Giulia Quadrifoglio.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo ar putea lansa ediția specială Giulia GTA: motorul V6 de 2.9 litri va dezvolta 620 CP

Alfa Romeo ar putea prezenta ediția specială Giulia GTA în 24 iunie în cadrul unui eveniment pregătit de italieni cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea companiei. Conform vocilor apropiate companiei, Giulia GTA va miza pe o versiune de 620 de cai putere a motorului V6 de 2.9 litri.
Sambata, 07 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo Giulia va primi o versiune electrică de circuit: modelul va concura în viitorul sezon Electric TCR

În scurt timp, Alfa Romeo Giulia va primi o versiune electrică pentru circuit. Modelul a fost dezvoltat de Romeo Ferraris și va concura în sezonul 2020 al Electric TCR.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Intern

Poliția Rutieră Constanța a primit un Alfa Romeo Giulia: sedanul producătorului italian va fi utlizat timp de 12 luni în misiuni de patrulare

Poliția Rutieră Constanța va utiliza timp de 12 luni un exemplar Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le desfășoară în orașul Constanța, în stațiunile de la malul mării, dar și în acțiunile de pe Autostrada A2 București - Constanța.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Modele noi

Alfa Romeo Nero Edizione: constructorul italian a lansat o ediție specială pentru Giulia, Stelvio și Giulietta

Alfa Romeo a anunțat introducerea unei ediții speciale Nero Edizione (Black Edition) pentru modelele Giulia, Stelvio și Giulietta, iar comenzile au fost deschise începând cu data de 1 octombrie.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Economic

Alfa Romeo se bucură de vânzări în creștere la început de 2018: Stelvio și Giulia, cele mai căutate modele ale constructorului italian

Alfa Romeo a înregistrat vânzări în creștere în Europa pe primele trei luni din acest an, cu rezultate notabile pe piețe precum Italia, Germania și Franța. Cele mai căutate modele ale constructorului italian au fost Stelvio și Giulia.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, SUA, Italia, siguranta, 500, Statele Unite, EuroNCAP, piata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru