Giulia

Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Alfa Romeo mai are de așteptat până să ajungă la profit: “Pierderile sunt tot mai mici, dar avem nevoie de volume mai mari”

Alfa Romeo nu va avea profit în acest an, după cum a anunțat Sergio Marchionne, șeful grupului Fiat-Chrysler, cu toate că pierderile constructorului s-au micșorat în ultima perioadă.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Industrie

Producția a crescut, dar vânzările celor de la Alfa Romeo au fost sub așteptări în 2017

Alfa Romeo și-a mărit producția cu 62% anul trecut, datorită cererii pentru modele Giulia și Stelvio, dar vânzările companiei au fost sub așteptările șefului său.
Joi, 08 Iunie 2017 | Industrie

Început lent: Alfa Romeo Giulia s-a vândut modest în primul său an de carieră. Speranțele Alfa se mută pe SUV-ul Stelvio

Sergio Marchionne aștepta între 75.000 și 100.000 de unități Alfa Romeo Giulia vândute pe an, dar modelul italian a vândut în primele 12 luni sub 19.000 de bucăți în Europa, plus 1600 de exemplare în SUA.
Miercuri, 01 Februarie 2017 | Intern

Filtrele de poliție vor fi o idee mai plăcute: Alfa Romeo Giulia Veloce (280 CP) intră în flota Poliției Rutiere Ilfov

Dacă circulați în următoarele 12 luni prin județul Ilfov, veți avea toate șansele de a vă întâlni pe șosea cu un exemplar Alfa Romeo Giulia de 280 CP care face parte din dotarea Poliției Rutiere timp de 12 luni.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | O lume nebuna

Record inedit: Alfa Romeo Giulia a parcurs circuitul de la Silverstone cu pilotul "legat la ochi" (VIDEO)

Ce se întâmplă când acoperi geamurile unei Giulia Quadrifoglio și parcurgi circuitul de la Silverstone ghidat prin telefon? Răspuns corect: un timp identic cu cel realizat de piloții de Formula 1 acum 65 de ani.
Vineri, 01 Iulie 2016 | Modele noi

În sfârșit, pe roți: primele exemplare Alfa Romeo Giulia au ajuns la 6 clienți italieni

Alfa Romeo a livrat primele exemplare ale lui Giulia, cel mai așteptat model al mărcii italiene în ultimul deceniu. Toate cele șase mașini au mers în Italia, iar România așteaptă toamna pentru apariția mașinii în showroom.
Luni, 30 Mai 2016 | General

Alfa Romeo, la momentul adevărului: "Credibilitatea noastră depinde de succesul noului model Giulia"

Alfa Romeo Giulia va fi disponibil la vânzare începând din luna iunie, iar constructorul italian admite că întreaga credibilitate a programului de lansare a 8 modele depinde de succesul comercial al primului dintre ele.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini autonome

Dispare plăcerea de a conduce? Alfa Romeo Giulia va primi un sistem de condus autonom asemănător cu cel de pe Tesla Model S

Alfa Romeo dezvoltă pentru modelul Giulia un sistem de pilotaj autonom asemănător cu cel disponibil pe Tesla Model S, însă anticipează că primele maşini autonome ale grupului Fiat-Chrysler vor apărea abia în 2021.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Alfa Romeo Giulia este una din principalele atracții ale Salonului Auto de la Geneva

Alfa Romeo a adus la Geneva varianta "civilă" a modelului Giulia, sedanul extrem de așteptat pe piața din Europa. Alături de Giulia, vizitatorii au putut admira modelele Giulietta și MiTo facelift.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

În sfârșit, e oficial: noua Alfa Romeo Giulia se lansează în 15 aprilie 2016 în Europa

Modelul care are rolul dificil de a readuce zâmbetul pe fețele oficialilor Alfa Romeo va fi lansat în Europa în această primăvară. Avem datele tehnice, motorizările și echipările noului Alfa Giulia.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Live from Detroit. Alfa Romeo apelează la emoție ca să intre în America

Alfa Romeo Giulia este principalul punct de atracție la standurile mărcilor italiene de la Detroit. Modelul de segment mediu își propune să dovedească faptul că lumea nu a început și nu se termină cu mărcile germane.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Alfa Romeo Giulia, nou record pe Nurburgring: a bătut BMW M4, C63 AMG și Lamborghini Murcielago

În cadrul prezentării oficiale de la Frankfurt, Alfa Romeo a anunțat timpul obținut de noul Giulia QV pe Nurburgring. Modelul italian de 510 CP a reușit să depășească supercar-uri precum Lamborghini Murcielago LP640 și Mercedes-Benz SLR.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 August 2015 | Modele noi

Alfa Romeo va împrumuta platforma sa cu tracțiune spate pentru următorul Dodge Charger

Sergio Marchionne, șeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, a anunțat că Alfa Romeo va împrumuta platforma sa cu tracțiune spate pentru două modele Dodge: Charger și Barracuda.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia: primele imagini neoficiale cu interiorul noului model italian

Noul model Alfa Romeo Giulia a fost dezvăluit de curând, dar producătorul italian a preferat să păstreze secretul asupra interiorului. Un set neoficial de imagini cu interiorul variantei Quadrifoglio Verde au apărut, însă, pe internet.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo despre noua Giulia: "Nu cunoşti cu adevărat o maşină decât dacă îi ştii istoria"

Alfa Romeo apelează la referinţe istorice pentru a-şi promova cel mai nou model din gamă, noua Giulia. Descendentul direct al lui Alfa 159 e gata să te impresioneze prin emoţie.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Alfa Romeo Giulia e aici. 510 CP și 0-100 km/h în 3.9 secunde pentru versiunea rivală cu BMW M3

Alfa Romeo a prezentat noul său model de clasă medie, Giulia. Italienii au dezvăluit doar specificațiile variantei de top, care dezvoltă 510 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde.
Luni, 22 Iunie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo prezintă un nou teaser al lui Giulia, viitorul rival al lui BMW Seria 3

Italienii de la Alfa Romeo au prezentat o nouă imagine teaser a viitorului lor model de clasă medie, al cărui nume ar trebui să fie Giulia. Lansarea oficială are loc peste două zile.
Vineri, 27 Martie 2015 | Industrie

Alfa Romeo îşi va modifica sigla odată cu lansarea lui Giulia

Alfa Romeo va folosi o variantă stilizată a siglei sale odată cu lansarea noii game, titrează italienii de la Motori.it.
Duminica, 22 Martie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia sosește în luna iunie și va folosi platforma modelului Maserati Ghibli

Alfa Romeo își va începe campania de relansarea mărcii în luna iunie când va lansa mult așteptatul model Giulia cu care va concura modele ca BMW Seria 3 sau Mercedes-Benz C-Klasse.
Joi, 30 August 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: Alfa Romeo Giulia a împlinit 50 de ani

În 2012, Alfa Romeo celebrează a 50-a aniversare a modelului Giulia. Un nume extrem de important în istoria mărcii italiene în perioada 1962-1977, Giulia va renaşte în curând.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, SUA, Italia, siguranta, 500, Statele Unite, EuroNCAP, piata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru