Alfa Romeo va elimina Giulietta din gamă în acest an: modelul va fi înlocuit de viitorul SUV Tonale

de Paul Cosma
Joi, 02.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a anunțat că modelul Giulietta va fi eliminat din gamă în acest an, locul său urmând să fie luat de noul SUV Tonale, a cărui lansare este așteptată în viitorul apropiat.

Alfa Romeo se concentrează pe lansarea viitorului său SUV, în care și-a pus speranțele pentru redresarea vânzărilor, după o lungă perioadă de “secetă”.

Alfa Romeo Tonale este așteptat să fie prezentat oficial în lunile care urmează. Italienii spun că Tonale va înlocui Giulietta, model care va fi eliminat din gamă până la sfârșitul anului.

“Giulietta își va încheia ciclul de viață la sfârșitul acestui an. Trendul este să ai SUV-uri compacte, astfel că Tonale va fi înlocuitor pentru Giulietta,” a explicat un oficial Alfa Romeo.

Giulietta a fost lansată în 2010, iar vânzările din ultimii ani au dezamăgit. În 2019, clienții europeni au cumpărat doar 15.690 de unități, vârful fiind de circa 79.000 de exemplare în 2011.

Via Autocar

 

Comentarii (2)

  • te cred si eu ca au dezamagit anul trecut cand masina asta avea deja 9 ani vechime
    3 0
  • Măcar dacă aveau discounturi substanțiale ,(așa pe final) dar nu... in italia e mai scumpă ca la noi la dealer, iar Puma made in RO oferă mai multe.
    Avantaje la Giulietta = Brandul , motorizarea fiat de 1.6 diesel ,Autonomia și rezervorul de 60l (la o mașină așa mică).
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru