În sfârșit, pe roți: primele exemplare Alfa Romeo Giulia au ajuns la 6 clienți italieni

de Mircea Meşter
Vineri, 01.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a livrat primele exemplare ale lui Giulia, cel mai așteptat model al mărcii italiene în ultimul deceniu. Toate cele șase mașini au mers în Italia, iar România așteaptă toamna pentru apariția mașinii în showroom.

Alfa Romeo Giulia a fost unul dintre cele mai așteptate modele ale mărcii italiene. Anunțată acum patru ani, prezentată oficial în vara trecută și testată de Automarket în premieră națională abia în această primăvară, Giulia a ajuns în această săptămână la primii săi clienți.

Produse la uzina Alfa Romeo din Cassino, primele șase exemplare Giulia care au ajuns în garajele clienților sunt șase diesel-uri: patru unități 2.2 JTDm de 150 CP și două 2.2 JTDm de 180 CP. Ambele motoare diesel sunt construite din aluminiu, beneficiază de a doua generație a sistemului de injecție Multijet și pot primi cutii manuale cu șase rapoarte sau automate cu opt trepte. Toate versiunile lui Alfa Romeo Giulia beneficiază de tracțiune spate.

Cei șase clienți care au primi cheile mașinilor sunt împrăștiați în toată Italia. Un Giulia albastru Montecarlo Blue de 180 CP a fost recepționat la Motor Village Arese din Milano, un Giulia Vesuvio Grey de 180 CP a mers la Arezzo, în timp ce versiunile de 150 CP au fost preluate de la dealerii Alfa Romeo din Mantua, Perugia, Bari și Ragusa.

La toamnă, și în România

În România, listele de comenzi sunt deschise, iar primele exemplare ale lui Giulia vor apărea în showroom-uri la începutul lunii septembrie.

Prețurile nu sunt cunoscute la această oră, singura versiune care vine cu preț de pornire fiind Giulia Quadrifoglio Verde (V6 benzină 510 CP), care pleacă de la 78.000 de euro cu TVA inclus.

via Alfa Romeo

Comentarii (2)

  • De-abia astept sa le vad pe strada! O gura de aer proaspat.
    19 0
  • Hai ca am cam avut parte de multe guri de aer proaspat in ultima perioada.
    Uite cateva exemple: toata gama Mazda, gama Fiat 500, ultimele Lexus-uri, ultimele Hyundai, liniile Citroen DS, Picasso si Cactus,
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru