Alfa Romeo ar putea lansa ediția specială Giulia GTA: motorul V6 de 2.9 litri va dezvolta 620 CP

de Cornel Șocariciu
Joi, 23.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo ar putea prezenta ediția specială Giulia GTA în 24 iunie în cadrul unui eveniment pregătit de italieni cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea companiei. Conform vocilor apropiate companiei, Giulia GTA va miza pe o versiune de 620 de cai putere a motorului V6 de 2.9 litri.

Alfa Romeo împlinește 110 ani, iar pentru a celebra cum se cuvine acest moment, oficialii producătorului italian pregătesc un eveniment în Milano. Conform unor surse apropiate companiei, în cadrul evenimentului programat pentru 24 iunie, Alfa Romeo va prezenta un model nou.

Sursele sugerau lansarea unui SUV subcompact, însă un nou raport menționează că italienii vor prezenta o versiune specială a sedanului Giulia.

Aceasta va purta numele de Giulia GTA și va avea la bază varianta de performanță Giulia Quadrifoglio (foto). Ediția specială va fi produsă într-un număr limitat de unități, iar motorul V6 biturbo de 2.9 litri va oferi 620 de cai putere. În cazul lui Giulia Quadrifoglio, unitatea pe benzină dezvoltă 510 cai putere și 600 Nm.

Aceleași surse menționează că viitorul Giulia GTA va miza doar pe o transmisie automată cu opt trepte, în timp ce masa totală va fi mai mică cu circa 20 de kilograme comparativ cu varianta Giulia Quadrifoglio echipată cu transmisia manuală.

Via | Motor1

Comentarii (2)

  • motoare geniale
    2 0
  • Pe hartie deocamdata.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru