Giulia Quadrifoglio

Marti, 20 Decembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Alfa Romeo Giulia SWB Zagato este un exemplar unicat, cu motor V6 și transmisie manuală

Fă cunoștință cu noua Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Exemplarul unicat, comandat de un client german, este bazat pe Giulia Quadrifoglio, are un motor V6 și o transmisie manuală cu șase rapoarte.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Teaser misterios din partea Alfa Romeo: italienii ar putea lansa ediția specială Giulia GTA cu 620 CP

Alfa Romeo a publicat un teaser video pe contul de Twitter. Conform surselor, producătorul italian va lansa la Genva ediția specială Giulia GTA cu motor V6 și 620 CP.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo ar putea lansa ediția specială Giulia GTA: motorul V6 de 2.9 litri va dezvolta 620 CP

Alfa Romeo ar putea prezenta ediția specială Giulia GTA în 24 iunie în cadrul unui eveniment pregătit de italieni cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea companiei. Conform vocilor apropiate companiei, Giulia GTA va miza pe o versiune de 620 de cai putere a motorului V6 de 2.9 litri.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Alfa Romeo Giulia, Giulia, Giulia GTA, alfa romeo giulia gta, giulia Quadrifoglio, Alfa Romeo Giulia QV, Giulia QV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru