Alfa Romeo ar putea lansa un nou model în 24 iunie: marca italiană va sărbători 110 de existență

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo ar putea prezenta un nou model în cadrul unui eveniment care va avea loc la Milano în 24 iunie cu ocazia împlinirii a 110 ani de existență, potrivit presei din Italia.

Alfa Romeo a anunțat la sfârșitul anului trecut o nouă strategie pentru următorii ani, prin care a decis să micșoreze gama de modele planificata anterior.

Astfel, pe lista noutăților majore figurează doar viitorul SUV Tonale și un SUV subcompact complet nou al cărui nume nu a fost încă anunțat.

Publicația italiană Motorionline susține acum că a intrat în posesia unor informații potrivit cărora Alfa Romeo va prezenta un model nou în 24 iunie, cu ocazia unui eveniment care va avea loc la Milano pentru a sărbători 110 ani de la fondarea mărcii.

Sursa citată menționează că este posibil să fie vorba despre un concept sau despre versiunea de serie a SUV-ului subcompact anunțat anterior.

În plus, Motorionline afirmă că noul SUV va fi produs pe o platformă a Grupului PSA Peugeot-Citroen, ca urmare fuziunii dintre franco-germani și Alianța Fiat-Chrysler. Întrucât fuziunea abia a fost aprobată, cel mai probabil va fi vorba despre un concept.

Anterior, presa internațională a relatat că noul Tonale va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, în timp ce debutul comercial este programat pentru 2021.

De asemenea, noile planuri ale celor de la Alfa Romeo nu mai vizează dezvoltarea unor generații moderne pentru legendarele 8C și GTV.

Via Motorionline, Autoblog

Comentarii (4)

  • O Alfa Romeo pe platforma de Peugeot!!!!!!!!
    Alfa ar trebui cumva sa se rupa de grupul Fiat pt. totdeauna...
    Cu mafia asta mare in industrie cred ca cineva plateste miliarde bune ca Fiat sa tina Alfa cat de jos poate.....si chiar cred treaba asta....
    3 1
  • @tzenu

    Doar italienii si mentalitatea lor au dus in aceasta situatie, nimeni altcineva. Alfa nu se poate rupe de Fiat, fara sa fie cumparata de alt concern.
    6 1
  • Deci ma deranjeaza ca Alfa are potential...Fiat stie treaba asta si tot nu face nimica....ba din contra an de an pierde bani cu Alfa pt ca nu investesc....modelele Alfa sunt imbatranite.....facelift-urile nu sunt f. convingatoare....multe segmente importante in care Alfa nu are nimica....un coupe, un hot-hatch, un breck de familie....de astea are nevoie Alfa pe termen scurt spre mediu....
    Deci Fiat pierde cu treaba asta si pierde bani faini......si deaia zic ca ceva nu e in regula..cred ca cineva sau ceva i pune sa faca treaba asta...
    3 0
  • Alfa Romeo Giulia GTA
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru