Primele fotografii cu viitorul Alfa Romeo Tonale au "scăpat" pe internet: SUV-ul debutează în 2020 și va primi și versiune plug-in hybrid

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 09.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini cu viitorul SUV Alfa Romeo Tonale au ajuns, "accidental", pe internet. Modelul producătorului italian preia o mare parte dintre formele conceptului cu același nume prezentat în luna martie la Geneva.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, Alfa Romeo a prezentat conceptul Tonale. Prototipul dezvoltat de italieni anticipa un nou SUV de serie. Acum, câteva imagini cu versiunea de producție Alfa Romeo Tonale au apărut pe un forum italian, iar mai apoi au fost preluate de o serie de conturi de Instagram.

Din punct de vedere estetic, Alfa Romeo Tonale preia o mulțime de elemente pe care le-am admirat în premieră pe conceptul cu același nume. Totuși, italienii au pregătit faruri și stopuri cu un design nou, o grilă frontală restilizată și oglinzi laterale convenționale (prototipul folosea camere video).

Viitorul SUV va avea dimensiuni compacte și va fi poziționat sub actualul Stelvio. Modelul va avea la bază platforma lui Jeep Renegade, însă italienii vor aduce o serie de modificări acestei arhitecturi. Totodată, Alfa Romeo a anunțat încă din luna martie că Tonale va fi oferit și într-o versiune cu sistem plug-in hybrid.

Italienii vor pregăti și trei moduri de rulare: Dual Power (performanțe maxime oferite de motorul electric și de cel cu ardere internă), Natural (comportament orientat către eficiență) și Advanced E (rulare pur electrică).

Pentru moment, nu există informații cu privire la bateria pe care italienii o vor instala în viitorul Tonale.

Noul SUV Alfa Romeo ar urma să fie prezentat anul viitor, urmând ca producția să fie asigurată de uzina din Pomigliano. În urmă cu doar câteva săptămâni, oficialii Fiat-Chrysler Automobiles au anunțat că vor investi circa un miliard de euro în fabrica italiană pentru a pregăti liniile de asamblare pentru Tonale PHEV și Panda Hybrid. 

Via | Auto Express

Comentarii (6)

  • Co o fata din asta ar fi avut probabil mai mult succes Giulia si Stelvio.
    7 8
  • Exact ce vroiam să spun și eu: partea frontală arată mult mai bine decât la modelele Giulia și Stelvio. Sper că viitoarele facelifturi vor remedia situația.
    5 6
  • Edikkk
    Frumoasă! E bine dacă e PHEV dar şi full led.
    3 8
  • Trică
    Tot am impresia că Alfa ar fi trebuit să aibe designul frontal celor de la Mazda.
    3 2
  • Fix de asta nu se vand bine Giulia si Stelvio, ca aveau nevoie de alte faruri, arata bine cele doua modele, altele sunt motivele.

    Italienii se misca lent de tot, Giulia ar fi trebuit sa aiba un face lift deja, la interior in special, acest Tonale va mai astepta cel putin un an pana va fi disponibil.
    10 1
  • Romică Tontale
    Urâtă-i Doamne tontoanala asta. Labiizare în toată regula!
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru