SUV Alfa Romeo

Luni, 11 Martie | Industrie

Alfa Romeo vrea să lanseze un SUV electric pentru piețele din SUA și China

Alfa Romeo și-ar dori să lanseze un SUV electric pentru piețele din SUA și din China. Însă, constructorul italian s-ar putea răzgândi asupra acestei idei în funcție de alegerile din Europa și din SUA.
Vineri, 15 Decembrie 2023 | Industrie

Viitorul SUV Alfa Romeo va fi numit Milano: debut în 2024

Constructorul italian de automobile a dezvăluit numele viitorului său SUV subcompact: Milano. Debutul este programat pentru luna aprilie 2024.
Marti, 12 Septembrie 2023 | Modele noi

Cel mai mic SUV Alfa Romeo, "scăpat" pe internet. Va avea versiuni termice și electrice

O serie de imagini cu ceea ce pare să fie cel mai mic SUV Alfa Romeo, care urmează să debuteze de-abia anul viitor, au fost "scăpate" pe internet. Acesta va avea atât versiuni termice cât și cu zero emisii.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Primul Alfa Romeo electric va fi un SUV înrudit cu Jeep Avenger

Potrivit celor mai noi informații, primul Alfa Romeo electric va fi un SUV înrudit cu Jeep Avenger. Noul model va fi lansat în 2024 și ar urma să primească și o versiune cu motor pe benzină.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo: înlocuitor electric pentru Stelvio, din 2026

Potrivit celor mai noi informații, înlocuitorul lui Alfa Romeo Stelvio va fi un nou model electric. Succesorul primului SUV al mărcii italiene va fi lansat în 2026, pentru ca acesta să fie urmat de o nouă berlină electrică un an mai târziu.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Alfa Romeo: “Dacă nu ai modele electrificate, ești mort”

Alfa Romeo va utiliza o platformă Stellantis pentru viitoarele sale modele electrificate, urmând să renunțe la arhitectura folosită în prezent de Giulia și Stelvio.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Industrie

Surse: Alfa Romeo amână lansarea SUV-ului Tonale, după ce noul șef a criticat performanțele modelului

Lansarea SUV-ului Alfa Romeo Tonale ar putea fi amânată cu trei luni, după ce noul șef al companiei ar fi cerut îmbunătățiri la sistemul de propulsie plug-in hybrid, potrivit unor surse apropiate de situație.
Marti, 05 Ianuarie 2021 | Modele noi

Informații neoficiale: Alfa Romeo va lansa versiunea de serie a SUV-ului Tonale în luna septembrie

SUV-ul Alfa Romeo Tonale va primi o versiune de serie în luna septembrie, în timp ce vânzările din Europa sunt programate să înceapă în noiembrie 2021, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama Alfa Romeo Stelvio: motorizări Euro 6d și versiune Veloce Ti

Versiunea 2021 a lui Alfa Romeo Stelvio va putea fi comandată și în varianta Veloce Ti. Totodată, italienii anunță că toate motorizările SUV-ului respectă normele de poluare Euro 6d, iar sistemele grupate sub denumirea Alfa Connect Services au fost îmbunătățite.
Luni, 01 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B: lansare așteptată în 2022

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B, a cărui lansare este așteptată în 2022. Noul SUV subcompact ar urma să fie primul model Alfa Romeo construit pe o platformă a grupului PSA.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele fotografii cu viitorul Alfa Romeo Tonale au "scăpat" pe internet: SUV-ul debutează în 2020 și va primi și versiune plug-in hybrid

Primele imagini cu viitorul SUV Alfa Romeo Tonale au ajuns, "accidental", pe internet. Modelul producătorului italian preia o mare parte dintre formele conceptului cu același nume prezentat în luna martie la Geneva.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Modele noi

Italia atacă Germania: Alfa Romeo va lansa 9 modele noi până în 2021 pentru a "lupta umăr la umăr" cu nemţii

Alfa Romeo pregăteşte o avalanşă de lansări în următorii 5 ani cu scopul de a oferi rivali în aproape toate segmentele pentru modelele furnizate de Mercedes, Audi şi BMW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo a luat-o de la zero și va avea o gamă cu opt modele

Șeful Alfa Romeo se declară încrezător de succesul mărcii în viitor și confirmă planurile care implică o gamă cu opt modele, de la noul Giulia până la SUV-uri și berline de clasă mare.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Modele noi

Alfa Romeo ar putea lansa un SUV compact în 2012

Alfa Romeo ar putea lansa două SUV-uri în următorii trei ani, unul dintre acestea fiind prefigurat de conceptul Kamal, în timp ce al doilea este bazat pe Giulietta.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Industrie

OFICIAL: Alfa Romeo va lansa doua SUV-uri pana in 2014

Alfa Romeo va scoate pe piata in 2012 un SUV care se va bate cu BMW X3. La doar doi ani diferenta, italienii vor dezvolta un rival pentru X5.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia, SUV Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru